Libnet.ro
UNICEF

01:05

100.000 de basarabeni sunt asteptati duminica la Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Adevărul Adevărul,
100.000 de basarabeni sunt asteptati duminica la Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Peste 100. 000 de moldoveni sunt asteptati sa participe duminica la Marea Adunare Centenara. Evenimentul va avea loc la Chisinau si romani din toate colturile lumii se vor strange sa ceara Unirea dintre Romania si Republica Moldova. Va fi cea mai mare manifestatie stradala din istoria Republicii Moldova, dupa cea care a dus la declararea Independentei fata de fosta Uniune Sovietica. continuă pe Adevărul

100 000 de basarabeni sunt asteptati duminica la Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Peste 100 000 de moldoveni sunt asteptati sa participe duminica la Marea Adunare Centenara. Evenimentul va avea loc la Chisinau si romani din toate colturile lumii se vor strange sa ceara Unirea dintre Romania si Republica Moldova. Va fi cea mai mare manifestatie stradala din istoria Republicii Moldova, dupa cea care a dus la declararea Independentei fata de fosta Uniune Sovietica.

Traian Basescu si Ludovic Orban vor participa la Marea Adunare Centenara de la Chisinau

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu si liderul PNL, Ludovic Orban, sunt in lista policitienilor romani care si-au confirmat prezenta la Marea Adunare Centenara de la Chisinau de duminica, 25 martie.

Detalii privind Marea Adunare Centenara din 25 martie

La Marea Adunare Centenara din 25 martie 2018, organizata de catre Alianta pentru Centenar, din care fac parte mai multe organizatii unioniste, vor participa localnicii din toate localitatile din Republica Moldova care au semnat declaratii de unire cu Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )