Libnet.ro
UNICEF

01:05

Registrele cu inventarul obiectelor din Tezaurul Romaniei restituit de URSS in 1956

Adevărul Adevărul,
Registrele cu inventarul obiectelor din Tezaurul Romaniei restituit de URSS in 1956

Muzeul National de Arta al Romaniei detine in patrimoniul sau un numar important de obiecte provenind din Tezaurul Romaniei restituit de Uniunea Sovietica in 1956, precum si o serie de documente redactate cu ocazia predarii acestor bunuri de patrimoniu. Printre acestea se afla inventarul obiectelor restituite, intocmit la Moscova in intervalul 1948-1950. continuă pe Adevărul

Moscova confirma ca detine tezaurul Romaniei, dar sustine ca e sarcina istoricilor sa il gaseasca pe teritoriul Rusiei

Ministerul de Externe al Rusiei confirma ca tezaurul Romaniei a ramas pe teritoriul fostei URSS dupa primul Razboi Mondial, dar sustine ca acum este sarcina istoricilor sa il gaseasca, informeaza, vineri, agentia de presa oficiala a Rusiei, TASS.

Moscova: E treaba istoricilor sa caute tezaurul Romaniei trimis acum o suta de ani in Rusia

Ministerul rus de Externe a transmis ca este treaba comisiei romano-ruse de istorici sa caute tezaurul Romaniei, care a fost trimis in urma cu o suta de ani in Rusia pentru a fi salvat de.

Reghecampf, stana de piatra dupa eliminarea din Cupa Romaniei. Anunta schimbari masive la echipa

Laurentiu Reghecampf a comentat la cald, miercuri seara, eliminarea pe care Steaua a suferit-o in fata celor de la CS Mioveni, echipa de Liga 2, in optimile din Cupa Romaniei, eliminare venita la loviturile de departajare.

Reghecampf, bulversat dupa eliminarea Stelei din Cupa Romaniei: Prea multe greseli, prea multe atingeri, eu nu mai inteleg!

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf este bulversat dupa eliminarea din optimile de finala ale Cupei Romaniei in fata echipei din liga secunda CS Mioveni, informeaza Ziare. com. Reghecampf a.

Reghecampf prefateaza meciul cu Mioveni din Cupa Romaniei: Pot fi surprize

Laurentiu Reghecampf a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre partida pe care Steaua o va disputa miercuri seara de la 20:30 in deplasare cu CS Mioveni in optimile Cupei Romaniei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )