Libnet.ro
UNICEF

17:45

O informatie care schimba total perceptia despre crimele naziste - Rolul femeilor in Holocaustului

Adevărul Adevărul,
O informatie care schimba total perceptia despre crimele naziste - Rolul femeilor in Holocaustului

Intr-o carte intitulata Hitlers Furies, istoricul Wendy Lower, specializata pe istoria Holocaustului, scoate la iveala complicitatea a zeci de mii de femei germane mult mai multe decat se credea pana acum) la activitatile criminale din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. continuă pe Adevărul

O informatie care schimba total perceptia despre crimele naziste - Rolul femeilor in Holocaust

Intr-o carte intitulata Hitlers Furies, istoricul Wendy Lower, specializata pe istoria Holocaustului, scoate la iveala complicitatea a zeci de mii de femei germane mult mai multe decat se credea pana acum) la activitatile criminale din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Rohani condamna crimele naziste impotriva evreilor.

Presedintele iranian Hassan Rohani a condamnat marti, intr-un interviu pentru CNN, crimele pe care nazistii le-au comis impotriva evreilor, o pozitie contrara celei a predecesorului sau Mahmoud Ahmadinejad, care a negat Holocaustul, relateaza AFP, conform Mediafax. Orice crima impotriva umanitatii - inclusiv crimele comise de nazisti impotriva evreilor - este reprobabila si condamnabila, a declarat presedintele iranian raspunzand unei intrebari despre Holocaust. Citeste si Netanyahu: .

Presedintele Iranului condamna crimele naziste impotriva evreilor

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a condamnat crimele pe care nazistii le-au comis impotriva evreilor. Orice crima impotriva umanitatii - inclusiv crimele comise de nazisti impotriva evreilor - este.

Presedintele Iranului a condamnat crimele naziste impotriva evreilor

Presedintele iranian Hassan Rohani a condamnat, marti, crimele pe care nazistii le-au comis impotriva evreilor, o pozitie contrara celei a predecesorului sau Mahmoud Ahmadinejad, care a negat Holocaustul,.

Descoperirea care schimba ISTORIA. Germania a incremenit la aflarea vestii

Pana acum s-a crezut ca responsabilitatea Holocaustului o poarta in intregime barbatii, motiv pentru care foarte multe femei au scapat de judecata la procesul de la Nuremberg. O carte schimba complet aceasta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,34 seconds )