Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: luni, 9 septembrie 2019

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: luni, 9 septembrie 2019

Invitati internationali de marca, instrumentisti de o extraordinara expresivitate, forta si anvergura adauga stralucire spectacolelor si atmosferei din salile de concerte ale Festivalului in cele 20 de recitaluri care aduc in prim plan vioara si violoncelul si cele 19 concerte si recitaluri de pian incluse in programul din aceasta editie. Doi dintre acestia vor evolua . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu:luni, 9 septembrie 2019

Invitati internationali de marca, instrumentisti de o extraordinara expresivitate, forta si anvergura adauga stralucire spectacolelor si atmosferei din salile de concerte ale Festivalului in cele 20 de.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: marti, 10 septembrie 2019

Un mozaic international de repertorii si personalitati artistice Anvergura muzicala aFestivalului International George Enescu 2019se poate compara doar cu dimensiunea sa internationala.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu miercuri, 11 septembrie 2019

Un numar de 35 de lucrari semnate de George Enescu sunt cantate in 36 de concerte pe scenele Festivalului in 2019. in editia din acest an, se va canta cel putin o lucrare compusa de George Enescu in.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: joi, 12 septembrie 2019

Festivalul le ofera melomanilor prilejul sa exploreze peisajul muzical contemporan si sa descopere creatiile de frontiera in sectiunea Muzica secolului XXI Sunt mandru ca programul de anul acesta.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: marti, 10 septembrie 2019

Anvergura muzicala a Festivalului International George Enescu 2019 se poate compara doar cu dimensiunea sa internationala de exceptie: in cele 23 de zile ale Festivalului si in cele 84 de concerte si recitaluri, peste 2. 500 dintre cei mai valorosi muzicieni pe care ii are lumea in prezent, avand 50 de nationalitati, vor fi pe scenele .

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu miercuri, 11 septembrie 2019

Un numar de 35 de lucrari semnate de George Enescu sunt cantate in 36 de concerte pe scenele Festivalului in 2019. In editia din acest an, se va canta cel putin o lucrare compusa de George Enescu in fiecare zi a Festivalului. Instrumentisti reputati si orchestre de talie mondiala vor face sa rasune la Bucuresti .

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: joi, 12 septembrie 2019

Festivalul le ofera melomanilor prilejul sa exploreze peisajul muzical contemporan si sa descopere creatiile de frontiera in sectiunea Muzica secolului XXI. Sunt mandru ca programul de anul acesta continua investitia pe termen lung a Festivalului in promovarea muzicii noi, creand platforme unde compozitorii in viata sa reflecte lumea in care traim, marturisea Vladimir Jurowski, directorul .

INTERVIU Adrian Pop, compozitor: Muzica buna este buna indiferent de perioada in care a fost scrisa

Compozitorul Adrian Pop vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul, despre impresiile sale cu privire la muzica contemporana, precum si cele despre editia din acest an a Festivalului International George Enescu.

INTERVIU Emil Pantelimon, directorul Corului Madrigal:Programul Orasul Canta reuneste aproape 2.000 de muzicieni

Directorul Corului National de Camera Madrigal - Marin Constantin si al Programului National Cantus Mundi vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul despre rolul Festivalului International George Enescu, ce aduce el Capitalei, dar si intregii Romanii, si, mai ales, despre programele in care este implicat.

Festivalul George Enescu, prima saptamana: intre stele, organizare de ceas elvetian si 10 leiora parcarea

Festivalul international George Enescu minunea de care ne bucuram odata la doi ani. Fabulos, totusi, cand la noi totul se schimba de la o ora la alta sau, din contra, incremeneste in proiect, acest festival, la care participa mari artisti cu programe stabilite pe ani inainte, se tine si nu oricum, ci, cu precizie de ceas elvetian. Big picture, e oaza din desertul nesfarsit.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )