Libnet.ro
UNICEF

06:45

Distractie, masini si surprize in cel mai frumos eveniment din an dedicat familiei, la Iasi

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Distractie, masini si surprize in cel mai frumos eveniment din an dedicat familiei, la Iasi

Grupul de firme Tester organizeaza in perioada 21-22 mai evenimentul intitulat Ziua Familiei, prin care isi propune sa ofere iesenilor doua zile de relaxare, de distractie si de buna dispozitie in familie, prin intermediul unei ample suite de ateliere creative, jocuri, concursuri si activitati sportive. Evenimentul se va desfasura pe pietonalul Stefan cel Mare si . continuă pe Ceaşca de Cultură

VIDEO UPDATEBataie cu 200 de persoane in cel mai mare cimitir din Moscova, inclusiv cu arme de foc: Trei persoane au fost ucise, peste 20 sunt ranite

Trei persoane au fost ucise si peste 20 ranite intr-un conflict major ce a avut loc sambata in cel mai mare cimitir din Moscova, intr-un conflict pentru locuri de munca acolo, transmit agentiile rusesti de stiri, potrivit Reuters.

Cel mai mare avion din lume pleaca intr-o misiune pe masura lui. Imagini cu minunea inginereasca

Cel mai mare avion din lume urmeaza sa plece intr-o misiune pe masura lui, strabatand trei continente, scrie CNN. Aeronva cargo ucraineana, un Antonov An-225 denumit Mriya, este cea mai mare.

Real Madrid este cel mai valoros club din lume, pentru al patrulea an consecutiv. Cristiano Ronaldo, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2015

Real Madrid a fost desemnat pentru al patrulea an consecutiv cel mai valoros club de fotbal din lume, conform unui top realizat de jurnalistii Forbes. Echipa madrileana are o valoare de 3,64 miliarde de dolari,.

Pitestenii, atrasi cu vitel la protap, la cel mai important eveniment dedicat agriculturii organizat in Arges

Joi, la deschiderea Targului de Echipamente si Utilaje Agricole AGRO PITESTI, printre zecile de utilaje expuse la cel mai important eveniment dedicat agriculturii s-au incins nu doar mese rotunde, ci si petreceri copioase.

Cel mai tare concert din acest an. Enrique Iglesias, show de cinci stele la Bucuresti (VIDEO)

Enrique Iglesias a oferit un show exploziv la Bucuresti. Artistul a cantat si s-a distrat impreuna cu publicul numeros care a venit la Romexpo. Mai mult, Enrique si-a impresionat fanii atunci can.

Microsoft elimina cel mai controversat feature din Windows 10

Microsoft a confirmat ca va elimina controversatul feature denumit WiFi Sense. in cazul in care nu ati folosit inca WiFi Sense, trebuie sa stiti ca acesta avea rolul de a le permite oamenilor sa se conecteze automat la hotspot-uri sugerate si la retele WiFi distribuite de catre persoanele din lista de contacte. Practic, acestea ofereau [].

Cati ani are Scooter, numit oficial cel mai batran motan din lume, si care este secretul longevitatii sale

Scooter, un motan din Texas, Statele Unite, a intrat in Cartea Recordurilor ca Cea mai batrana pisica din lume.

Cel mai bun vin al micilor producatori din Alba laGala Vinurilor 2016:Plebanos din podgoria Logos Aiud

Cel mai bun vin din Alba este un demisec Plebanos produs de producatorul Logos SRL din Aiud. Competitia organizata de Asociatia Tara Vinului a reunit 20 de mici producatori din judet care au propus un numar de 46 de vinuri.

Cel mai mare spital din judet a reziliat contractul cu Hexi Pharma. Directorul medical: Ne-au raspuns ca nu pot onora anumite comenzi, pe termen nedefinit

Hexi Pharma, furnizorul unei treimi din dezinfectantii folositi la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, a iesit din lista celor care aduc produse in unitatea sanitara, la baza rezilierii contractului stand imposibilitatea firmei de a-si onora comenzile.

Jocuri de putere in auto: Nissan cumpara 34% din Mitsubishi si devine cel mai mare actionar

Scandalul testelor de emisii consum trucate de Mitsubishi pentru unele masini ale marcii proprii si pentru autovehicule Nissan genereaza o situatie surpriza: Nissan a decis sa cumpere 34% dintre actiunile Mitsubishi companie si rivala si partenera in acelasi timp. Astfel, Nissan devine cel mai mare actionar in cadrul Mitsubishi, informeaza presa de business internationala.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )