Libnet.ro
UNICEF

20:45

LIVE, ora 11.00. Dezbatere Historia: Razboiul Regelui Mihai cu Hitler si Stalin

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00. Dezbatere Historia: Razboiul Regelui Mihai cu Hitler si Stalin

Care a fost esenta actului de la 23 August? O decizie care a scurtat razboiul sau o nefericita lovitura de stat care a dus la comunizarea Romaniei? Dezbaterea pe acesta tema este aprinsa. Exista si o alta perspectiva, care apare in cel mai recent film dedicat Regelui Mihai. continuă pe Adevărul

Documentarul Razboiul Regelui, la Pro TV: Petru Groza mi-a spus ca daca nu semnez rapid abdicarea impusca o mie de tineri din inchisori VIDEO

Pro TV va difuza in exclusivitate documentarul Razboiul Regelui pentru a marca cea de-a 150-a aniversare a Casei Regale.

Adevarul Live, ora 12.00. Robert Turcescu: ce planuri are pentru Primaria Capitalei si cum a facut avere

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre proiectul sau electoral pentru Bucuresti, despre lupta cu Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, dar si despre cum a reusit sa stranga avere din jurnalism.

Adevarul LIVE, ora 16.00:Agentia Europeana de Informatii, intre deziderat si realitate

Emisiunea de azi, incepand cu ora 16, pe Adevarul LIVE realizator Cristian Unteanu, invitat gen. Ioan Talpes, fost director al Serviciului de Informatii Externe) incearca sa identifice posibilele raspunsuri la o serie de intrebari dificile, determinate de actualul context cel putin instabil de securitate interna din diferite state europene.

Adevarul live, ora 15:00. Cat de mult rau ne facem cand privim viata ca pe o competitie si care sunt alternativele

Psihologul american Alfie Kohn sustine teoria conform careia nu competitia este cea care alimenteaza in mod real excelenta ci ca, din contra, educatia facuta in spiritul competitiei afecteaza in mod negativ copiii si adultii de maine. Vom discuta la Adevarul Live despre toate acestea cu Alfie Kohn, prin Skype, Despina Badescu, redactor-sef Totul despre Mame, si Monica Reu, presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )