Libnet.ro
UNICEF

10:15

Stand dedicat scriitorului de literatura pentru copii Kestutis Kasparavicius, la Gaudeamus

Adevărul Adevărul,
Stand dedicat scriitorului de literatura pentru copii Kestutis Kasparavicius, la Gaudeamus

Noutati din toate colectiile pe care le indragiti deja: jurnale si memorii in cadrul colectiei Fapte, Idei, Documente, un nou titlu al seriei de succes Povestile Varatecului, o noua carte delicioasa pentru copii, semnata de Kestutis Kasparavicius, titluri despre Bucurestiul de ieri si Bucurestiul de azi, in cadrul colectiei Planeta Bucuresti, toate pot fi regasite la standul Editurii Vremea din Pavilionul B2, Romexpo. continuă pe Adevărul

Editiadedimineata.ro: Bucuria de a explora. 13 muzee din Europa special concepute pentru copii

Cei mai multi dintre vizitatori au fost ferecati de ghidurile lor audio, uitandu-se doar la ceea ce castile lor micute le spuneau ca merita vazut. Dara Horn, The World to Come. in Europa, exista sute si sute de muzee, de toate dimensiunile, varstele, felurile. Despre cele pentru copii va fi vorba aici. Vizitele la acele muzee ce ofera experiente ar putea sa fie pentru oricine o provocare a mintii, a curiozitatii.

Cand au ajuns la munca, angajatii unui club de joaca pentru copii din Timisoara au observat ca ceva nu este in regula. Au decis sa se uite pe camerele de supraveghere. Banuielile s-au adeverit! (FOTO+VIDEO)

Cand au ajuns la munca, angajatii unui club de joaca pentru copii din Timisoara au observat ca ceva nu este in regula. Au decis sa se uite pe camerele de supraveghere. Banuielile s-au adeverit! .

Ancheta la Galati dupa ce angajatele unui centru pentru copii abuzati sunt acuzate ca se bat

Ancheta la un centru de urgenta pentru copiii abuzati dupa ce o persoana a reclamat faptul ca angajatele institutiei se cearta si se bat intre ele de fata cu minorii. Directia pentru Protectia Copilului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )