Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesorul Ioan Stanomir: Statul rus este cel mai mare inamic al natiunii ruse

România Liberă România Liberă,
Profesorul Ioan Stanomir: Statul rus este cel mai mare inamic al natiunii ruse

Statul rus este cel mai mare inamic al al natiunii ruse, fiindca ii da iluzia grandorii, rapindu-i, in primul rand, libertatea, a afirmat duminica la Targul de Carte Gaudeamus, profesorul Ioan Stanomir. continuă pe România Liberă

Care este cel mai POTRIVIT moment pentru sex? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

Cu siguranta te-ai gandit pana acum ca cel mai potrivit moment pentru a face sex este chiar seara, inainte de culcare. GRESIT! Un studiu dovedeste ca cel mai bun moment sa faci dragoste cu.

Care este cel mai POTRIVIT moment pentru AMOR? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

Cu siguranta te-ai gandit pana acum ca cel mai potrivit moment pentru a face sex este chiar seara, inainte de culcare. GRESIT! Un studiu dovedeste ca cel mai bun moment sa faci dragoste cu.

Ioan Stanomir: Stangistii de astazi refuza sa vada la Lenin amoralitatea sa, dispretul profund fata de viata umana

Noua carte a profesorului Ioan Stanomir, Rusia 1917, Soarele insangerat. Autocratie, revolutie si totalitarism, aparuta la Editura Humanitas este un volum de istorie a ideilor - o excelenta recapitulare a conditiilor si determinarilor revolutiei bolsevice din perspectiva unor concepte cheie: utopie, teroare, ideocratie, amoralism, demonism. Demonismul este in primul rand legat de o carte care ne propune interpretarea fenomenului comunist inainte ca acest fenomen comunist sa existe: Demonii lui Dostoievski. Cine a citit Demonii lui Dostoievski stie ca exista un personaj memorabil acolo, despre care a scris si Vladimir Tismaneanu, este vorba de Sigaliov. Puteti cumpara cartea cu autograf de pe Giftbooks. ro.

Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PSD ramane in mod evident cel mai mare dusman al democratiei si la fel de intolerant cu libertatea de exprimare ca in anii 90. Ea spune ca este limpede pentru toata tara ca liderii actualei coalitii de guvernare alearga intr-o directie opusa Romaniei.

George Bush senior, cel mai longeviv fost presedinte al SUA

Fostul presedinte american George H. Bush a devenit cel mai longeviv dintre fostii presedinti americani dupa ce a atins varsta de 93 de ani si 166 de zile, noteaza publicatia The Hill.

Imagine controversata cu cel mai puternic politician din Polonia. Ce facea in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversata reforma a justitiei

Jaroslaw Kaczynski, cel mai puternic politician din Polonia, a starnit mai multe critici, dupa ce a aparut o fotografie controversata cu acesta. in timpul sedintei parlamentare in care se discut.

VIDEO Atletico Madrid (invingatoare cu 5-0 la Levante), cel mai bun start de Primera Division din istoria clubului

Atletico Madrid a castigat de-o maniera categorica meciul jucat pe terenul celor de la Levante scor 5-0), echipa lui Diego Simeone inregistrand cel mai bun start de Primera Division din istoria clubului madrilen - 13 meciuri fara infrangere.

Gabriel Liiceanu: Vorbind despre prostie te pui in afara ei - esti cel mai mare prost

Filosoful Gabriel Liiceanu considera ca a vorbi despre prostie si a te pune astfel in afara sferei acesteia te face sa devii automat cel mai mare prost, iar orice om care isi depaseste mica lui bucatica de stiinta intra imediat pe terenul prostiei, noteaza Agerpres.

Cel mai periculos interlop a fost scos din inchisoare cu opt ani mai devreme

Cel mai periculos inrerlop a fost scos din inchisoare cu opt ani mai devreme. Liderul gruparii care a furat arme din unitatea militara de la Ciorogarla, Eugen Preda, a fost eliberat conditionat.

Cel mai puternic politician din Polonia citea o carte despre pisici in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversatele planuri de reformare a justitiei (FOTO)

Cel mai puternic politician din Polonia a fost surprins citind o carte despre pisici chiar in timpul sedintei parlamentare in care se discuta despre reforma justitiei, noteaza politico. eu. Jaroslaw.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2941 seconds )