Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ruta subterana de Colson Whitehead, cea mai buna carte americana de fictiune a anului 2016, va fi lansata la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Ruta subterana de Colson Whitehead, cea mai buna carte americana de fictiune a anului 2016, va fi lansata la Bucuresti

Miercuri,20 decembrie,de la ora 19. 00,laLibraria Humanitas de la Cismigiu, va avea loclansarea romanului Ruta subteranadeColson Whitehead, considerat cea mai buna carte americana de fictiune a anului 2016. Vor lua cuvantul Scott A. Reese, atasatul cultural al Ambasadei Statelor Unite ale Americii, Radu Paraschivescu, Ioan Stanomir siNona Rapotan. ActorulIstvan Teglasva citi fragmente din roman. continuă pe Adevărul

CM, Handbal (f): Suedeza Nathalie Hagman (CSM Bucuresti), cea mai buna extrema dreapta la competitia din Germania

Suedeza Nathalie Hagman, de la CSM Bucuresti, a fost aleasa, duminica, cea mai buna extrema dreapta in echipa ideala a Campionatului Mondial de handbal feminin. Din All Star Team mai fac parte jucatoare din Norvegia, Franta si Olanda.

SARBATORILE DE IARNA. Cea mai buna reteta de caltabosi pentru SARBATORILE DE IARNA

Spre deosebire de lebar, caltabosul contine si diferite maruntaie si orez, iar retetele difera de la o regiune a tarii la alta. SARBATORILE DE IARNA Secretul pentru un gust deosebit este dat.

RETETE DE CRACIUN. Cea mai buna salata boef

Salata boeuf este nelipsita de Revelion de pe mesele romanilor, fiecare gospodina are propria reteta de salata boeuf. Desi in mod normal salata boeuf se face cu carne de vita, fiecare pune ce.

Si americanii reformeaza fiscalitatea. Cea mai mare victorie a lui Trump de la preluarea mandatului

Senatul american a aprobat un nou plan de impozitare, aprobarea acestei legi fiind cea mai importanta revizuire a legii fiscale americane din ultimii 30 de ani si este considerata cea mai mare victorie a lui Donald Tr.

Corina Cretu: Romania a pierdut cea mai mare suma de bani europeni in domeniul Transporturilor

Romania este tara care a pierdut cea mai mare suma de bani europeni in domeniul Transporturilor, respectiv mai mult de doua miliarde de euro, a anuntat comisarul european Corina Cretu, miercuri, la.

Cercetatorii au descoperit fosile cu o vechime de 3,5 miliarde de ani. Acestea ar fi cea mai veche evidenta a vietii de pe Pamant

Cercetatorii sustin ca au descoperit cea mai veche evidenta a vietii de pe Pamant si a durat mai mult de 10 ani de munca asidua pentru a detecta fosilele cu o vechime de 3,5 milioane de ani, potrivitAFP.

Care este cea mai puternica rugaciune? Nici macar preotii nu o pot egala

Care este cea mai puternica rugaciune? Cunoscutul preot Iustin Parvu sustine ca aceasta este cea facuta de mame pentru copiii lor. Femeile au crescut copiii in respect fata de Biserica,.

S-a aflat cine este proprietarul Castelului Ludovic al XIV-lea, cea mai scumpa proprietate din lume

New York Times NYT) a aflat cine detine cel mai scump castel din lume, tranzactionat in 2015 cu 275 de milioane de euro. Este vorba de mostenitorul tronului Arabiei Saudite. Tanarul print, care isi consolideaza in prezent puterea printr-o vasta campanie anticoruptie, a dobandit proprietatea de lux, o replica impresionanta a Palatului Versailles, prin intermediul unui lant de societati paravan.

Business report: Romania va avea o singura bursa, de la 1 ianuarie 2018; Romania a fost una dintre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei, in noiembrie;Micile detalii nemediatizate ale Ordonantei fiscale: taxarea dividendelor se tripleaza

Mos Craciun vine mai devreme pentru moldoveni. Ministerul Transporturilor le promite o a treia autostrada, desi nu le-a inceput pe primele doua. Ministerul Transporturilor a anuntat luni ca legatura rutiera cu. Comisia Europeana: Exporturile de zahar se vor dubla pana in 2030, in timp ce productia de cereale va creste in continuare. Productia de zahar a UE ar urma sa creasca cu 12% pana in 2030, ceea ar putea contribui la.

Cea mai grea iarna. Ce urmeaza

PSD si ALDE par hotarate sa treaca legile justitiei pana la Craciun, in ciuda sutelor de magistrati iesiti luni in mai multe orase din tara intr-un protest tacut pe scarile instantelor. Este o miscare fara precedent dupa caderea comunismului. Manifestatiile de strada si-au pierdut energia si capacitatea de mobilizare, cumva firesc dupa luni si saptamani de eforturi civice admirabile. De acum, vom intra intr-un calendar ceva mai strans de actiuni. Cum se anunta evolutia evenimentelor? Spre ce ne indreptam?.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )