Libnet.ro
UNICEF

23:45

Bookfest 2020 a fost anulat

Adevărul Adevărul,
Bookfest 2020 a fost anulat

Salonul de carte Bookfest, care trebuia sa aiba loc intre 27-31 mai 2020, s-a amanat, dupa ce consiliul Director al Asociatiei Editorilor din Romania a luat act, in sedinta online din 6 aprilie, de anuntul Presedintelui Romaniei cu privire la prelungirea starii de urgenta pentru inca 30 de zile, pana la jumatatea lunii mai 2020. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: Marele pelerinaj anual de la Fatima a fost anulat

Marele pelerinaj anual de la Fatima, la care participa pana la 300. 000 de credinciosi in fiecare an de 13 mai, a fost anulat anul acesta din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat marti sanctuarul catolic din centrul Portugaliei, informeaza AFP.

Mandatul de arestare emis in lipsa pe numele lui Mario Iorgulescu a fost ANULAT

Curtea de Apel Bucuresti a anulat luni mandatul de arestare in lipsa emis in urma cu o luna de Tribunalul Bucuresti pe numele lui Mario Iorgulescu, in dosarul in care acesta este acuzat de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau.

CORONAVIRUS |Turneul de tenis de la Wimbledon a fost anulat, dar va primi o asigurare de 100 milione de lire sterline

Turneul de tenis de la Wimbledon a fost anulat pe fondul raspandirii noului coronavirus, insa va primi 100 milioane de lire sterline - aproximativ 114 milioane de euro. Organizatorii acestuia detineau o.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )