Libnet.ro
UNICEF

10:00

La moartea lui Nicolae Herlea

Adevărul Adevărul,
La moartea lui Nicolae Herlea

Vestea m-a cutremurat. Desi o asteptam in ultimele zile, evolutia starii grave a sanatatii maestrului fiind cunoscuta si urmarita cu febrilitate de jurnalistii care ii erau apropiati, de prieteni, stirea venita mai intai telefonic, apoi pe e-mail, m-a cutremurat. continuă pe Adevărul

Baritonul Nicolae Herlea a murit, la 86 de ani, dupa o grea suferinta

Baritonul Nicolae Herlea a incetat din viata la varsta de 86 de ani dupa o suferinta indelungata. Nicolae Herlea a urcat pe cele mai importante scene ale lumii printre care Scala din Milano, Opera din Paris,.

Baritonul Nicolae Herlea a murit.

Baritonul Nicolae Herlea a incetat din viata luni seara, la varsta de 86 de ani, dupa o grea suferinta, informeaza un comunicat al Operei Nationale, remis redactiei. Nascut la Bucuresti, pe 28 august 1927, Nicolae Herlea a studiat Conservatorul cu profesorul Aurel Costescu-Duca. Debutul pe scena Operei Nationale din Bucuresti ONB) a avut loc in anul 1951, cu rolul Silvio din opera Paiate, de Ruggero Leoncavallo, in vechiul Teatru Regina Maria. In continuare a ramas angajat ca .

S-a stins un astru cu glas de catifea, Nicolae Herlea

Imi este foarte greu sa imi imaginez ca maestrul Nicolae Herlea, baritonul atat de indragit si apreciat de noi toti, a trecut in nefiinta in 24 februarie.

Baritonul Nicolae Herlea a incetat din viata la varsta de 86 de ani

Opera Nationala Bucuresti a anuntat decesul baritonului Nicolae Herlea, luni seara, la varsta de 86 de ani, rapus de o lunga suferinta Artistii Operei Nationale Bucuresti si intregul colectiv al .

Baritonul Nicolae Herlea a murit la varsta de 86 de ani

Baritonul Nicolae Herlea a murit luni seara, la varsta de 86 de ani, dupa o grea suferinta, informeaza un comunicat remis Mediafax.

VIDEO Baritonul Nicolae Herlea a murit la varsta de 86 de ani

Baritonul Nicolae Herlea a murit luni seara, la varsta de 86 de ani, dupa o grea suferinta, anunta reprezentantii Operei Nationale Bucuresti.

Nicolae Herlea, prim-bariton al Operei Nationale Bucuresti, a incetat din viata

Baritonul Nicolae Herlea a incetat din viata in seara zilei de 24 februarie, dupa o grea suferinta, la varsta de 86 de ani, informeaza Opera Nationala Bucuresti.

Baritonul Nicolae Herlea a murit la varsta de 86 de ani

Baritonul Nicolae Herlea a incetat din viata in seara zilei de 24 februarie, dupa o grea suferinta, la varsta de 86 de ani, informeaza Opera Nationala Bucuresti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )