Libnet.ro
UNICEF

16 Apr.

Statutul artistului, dezbatut in mai multe intalniri regionale

Adevărul Adevărul,
Statutul artistului, dezbatut in mai multe intalniri regionale

In perioada septembrie-octombrie 2018 se vor derula, in cadrul proiectului Cultura Alternativa, opt evenimente regionale de dezbatere. Acestea vor continua actiunile de sustinere a implicarii in procese decizionale la nivel local, regional si national a reprezentantilor organizatiilor non-profit, partenerilor sociali, autoritatilor si institutiilor publice relevante din cele opt regiuni de dezvoltare. continuă pe Adevărul

Crimeea: Aproape 4,000 de oameni evacuati din Armiansk, dupa o poluare industriala trecuta sub tacere de autoritati mai multe zile

Aproape 4. 000 de oameni, printre care numerosi copii, au fost evacuati si patru persoane au fost internate in nordul Crimeii, dupa o poluare industriala trecuta sub tacere mai multe zile de autoritatile locale ale acestei peninsule ucrainene anexata de Rusia, scrie AFP.

VIDEO Statele Unite: Schimb de focuri intr-o unitate bancara. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri ce a avut loc intr-o unitate bancara din Cincinnati, un oras din Ohio, in nord-estul Statelor Unite, relateaza presa locala.

Unde se vnd cele mai multe masini electrice si cum sta Romnia n comparatie cu alte tari europene

In Romania s-au inmatriculat aproape 300 de masini 100% electrice in prima parte a anului, de zece ori mai multe decat in prima parte din 2017, in timp ce in Bulgaria au fost 64, iar in Ungaria, peste 600, arata datele ACEA. in Europa s-au inmatriculat peste 88. 000 de masini electrice, dintre care aproape un sfert au ajuns in Norvegia.

Adolescentul care si-a omorat tatal cu mai multe lovituri de topor, condamnat definitiv

Ionut Florian Barbu 17 ani), adolescentul care in toamna anului trecut si-a omorat tatal cu mai multe lovituri de topor a fost condamnat definitiv la inchisoare.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru doua judete.

Prognoza meteo marti 4 septembrie: Ploi in mai multe zone din tara

Ziua de marti vine cu ploi in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii.

Prognoza meteo. Ploi si vijelii in mai multe zone din tara

Marti vremea va fi ploioasa in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii. Astfel, pana marti la ora 23:00 sunt sub.

Utile: Prima pastila de slabit pe care ai putea s-o folosesti n siguranta; Va simtiti darmati la terminarea concediului? Luati mai multe pauze la serviciu;Zaharul: efecte nocive

Semne ca ai CARENTA de magneziu. Ce este de facut si de ce trebuie sa iei foarte in serios acest deficit. Magneziul este un mineral foarte important, unul dintre cele mai importante minerale din corpul uman. Creierul adolescentilor: de ce sunt adolescentii rebeli. Daca esti parinte de adolescent si de cele mai multe ori iti este dificil sa ii intelegi schimbarile de comportament, afla ca nu esti singurul. Creierul adolescentilor este o adevarata enigma care incepe.

Romanii au cumparat cu 30% mai multe viniete

Conform unui studiu realizat de SelfPay, perioada de vara a adus o crestere cu pana la 30% a numarului de viniete vandute prin intermediul terminalelor de plata, fata de media altor luni din an. Mai mult, in acest an s-a inregistrat si un avans cu 11% al numarului total al vinietelor vandute in perioada verii fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Romanii au cumparat cu 30% mai multe viniete in lunile de vara decat in restul anului

Perioada de vara a adus o crestere cu pana la 30% a numarului de viniete vandute prin intermediul terminalelor de plata, fata de media altor luni din an, reiese dintr-un studiu al SelfPay.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )