Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cine-i sprijina pe tineri sa studieze comunismul? La Adevarul Live, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Cine-i sprijina pe tineri sa studieze comunismul? La Adevarul Live, de la ora 12.00

Sven-Joachim Irmer, directorul reprezentantei Konrad Adenauer Stiftung KAS) din Romania si Republica Moldova, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre implicarea Fundatiei in proiectele educationale romanesti pe tema comunisului si despre provocarile intalnite in colaborarea cu institutiile din Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Sven-Joachim Irmer, directorul Konrad Adenauer: E ceva de speriat cand vad ca oamenii se gandesc cu nostalgie la trecut

Sven-Joachim Irmer, directorul reprezentantei Konrad Adenauer Stiftung KAS) din Romania si Republica Moldova, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre implicarea Fundatiei in proiectele educationale romanesti pe tema comunisului si despre provocarile intalnite in colaborarea cu institutiile din Romania.

De ce-i mai intereseaza pe tineri comunismul? La Adevarul Live, de la ora 12.00

In cea de-a patra emisiune din campania Dreptul la memorie. Muzeul comunismului din Romania, realizata de Adevarul si IICCMER, iau cuvantul tinerii pentru care importanta cunoasterii perioadei comuniste nu este doar un alt capitol din manualul de istorie. Vorbim, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, cu elevi si studenti, care anual participa la scoli de vara despre comunism, despre interesul lor pentru regimul dictatorial.

Adevarul Live, 15.00: Cum redau doi tineri mobilitatea oamenilor cu handicap. Exoschelete in Romania

Adevarul Live de la ora 15 il are ca invitat pe Andras Kapy, un roman din Oradea care a fondat firma AxoSuits si care vrea sa dezvolte exoschelte care sa ajute persoanele paraplegice.

Adevarul Live, 15.00: Cum redau doi tineri mobilitatea oamenilor cu handicap printr-un gadget la pret de masina medie

Adevarul Live de la ora 15 il are ca invitat pe Andras Kapy, un roman din Oradea care a fondat firma AxoSuits si care vrea sa dezvolte exoschelte care sa ajute persoanele paraplegice.

La Adevarul Live despre proiectul a doi tineri romani: Cum planuiesc sa redea mobilitatea oamenilor cu handicap

La Adevarul Live a fost invitat Andras Kapy, un roman din Oradea care a fondat firma AxoSuits si care vrea sa dezvolte exoschelte care sa ajute persoanele paraplegice. Pretul unui costum care sa asigure mobilitatea oamenilor cu probleme ar ajunge la circa 15-20. 000 de euro.

Elena Udrea, la Adevarul Live de la ora 14.00: Pe cine il va face presedinte partidul lui Traian Basescu

Liderul PMP Elena Udrea va discuta, la Adevarul Live de la ora 14. 00, despre candidatul pe care il va sprijini partidul sau in finala prezidentialelor.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu despre o performanta uluitoare in sport. Tinerele handbaliste care au ajuns campioane mondiale

Grigore Cartianu vorbeste la Adevarul live, de la ora 11. 00, despre performanta tinerelor handbaliste sub 18 ani care au castigat Campionatul Mondial dupa ce au zdrobit Germania in finala.

Vrei o cariera in Televiziune? La Adevarul Live de la ora 14.00 discutam despre Scoala de Televiziune Tudor Vornicu impreuna cu Vlad Ionescu

Astazi, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live se va afla prezentatorul TV, Vlad Ionescu, care ne va spune totul despre cum poti deveni vedeta in televiziune. Fondator al Scolii de Televiziune Tudor Vornicu, jurnalistul ne va impartasi din secretele unei cariere in media, intr-o emisiune moderata de jurnalistii Adevarul, Sabrina Valeriu si Catalin Ionita.

Ce legatura mai au tinerii cu trecutul comunist? Raspund absolventii Scolii de Vara de la Sighet, la Adevarul Live, de la 11.00

Aveam doar doua ore de televiziune in vremea lui Ceausescu. Si-n rest ce faceati? O ardeati pe net? acesta pare sa fie felul in care multi dintre cei nascuti dupa 89 se raporteaza la tineretea parintilor lor. Cu nesiguranta si scepticism. Altii incearca sa nu-si piarda memoria si sa inteleaga. Trei dintre absolventii Scolii de Vara de la Sighet explica, la Adevarul Live, la ora 11. 00, de ce trecutul lor e la fel de important ca viitorul.

Monica Macovei, candidat independent la Presedintia Romaniei, vine la Adevarul Live de la ora 13.00

Europarlamentarul Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura pentru Cotroceni, explica la Adevarul Live de la ora 13. 00 care sunt motivele pentru care a intrat in cursa prezidentiala. Fostul ministru al Justitiei va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )