Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Teodorescu: Am invatat, in sfarsit, sa spunem te iubesc

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Dan Teodorescu: Am invatat, in sfarsit, sa spunem te iubesc

In cel mai recent videoclip, Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, spune non-stop te iubesc, doua cuvinte care i-au dat mari batai de cap in urma cu un an. Formatia Taxi pare ca a gasit cheia spre succes. Dupa ce in toamna anului trecut trupa a inregistrat o revenire in . continuă pe Ceaşca de Cultură

Teodorescu: Zicala cel mai bun medic este trenul spre Bucuresti nu se va mai aplica pentru judetul Tulcea

Dupa ce lucrarile estimate la 15 milioane de lei majoritatea bani europeni) vor fi finalizate, adica in 12 luni, calitatea actului medical la Tulcea va creste, este de parere presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, cel care recunoaste ca tulcenii spun si cred ca cel mai bun medic din Tulcea este trenul spre Bucuresti.

Piata serviciilor postale: Cel mai mare operator privat, PostMaster, profit net in crestere cu 91,8% pana la 1,94 milioane de euro in 2012/Posta Romana si-a redus pierderea neta cu 73% pana la 11,6 milioane de euro in 2012

PostMaster, cel mai mare operator privat de servicii postale din tara, a anuntat marti numirea lui Rezso Koszegi, incepand cu luna iulie 2013, in functia de director de operatiuni, acesta avand o experienta de peste 20 de ani in industria de profil, in companii precum TNT Express. PostMaster, preluata integral la sfarsitul anului trecut de Grupul Austrian Post, a inregistrat anul trecut un profit net de 1,94 milioane de euro, in crestere cu 91,8% fata de 2011, conform datelor de la Ministerul de Finante. Spre comparatie, cel mai mare operator local de servicii postale, compania de stat Posta Romana, a raportat anul trecut o pierdere neta de 11,6 milioane de euro, in scadere cu aproape 73% fata de 2011.

Cel mai nou volum al seriei de autor N. Steinhardt va fi lansat dupa 24 de ani de la moartea autorului

Cel mai nou volum al seriei de autor N. Steinhardt, Calatoria unui fiu risipitor. Eseu romantat asupra neizbanzii, va fi lansat luni, 29 iulie, la Catedrala Episcopala Sfanta Treime din Baia Mare.

Cota de piata a Apple a fost de 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Cota de piata a Apple a scazut de 13,6% in trimestrul al doilea, dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global, reprezentand cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, informeaza Bloomberg.

El este cel mai PERICULOS om din lume. E un GENIU malefic. Ce poate construi cu mainile sale

El este cel mai periculos om din lume. in varsta de 31 de ani, Ibrahim al-Asiri este un cetatean saudit cu studii de chimie, care s-a radicalizat in urma mortii fratelui sau. Aria sa de expertiza include bombe.

GM devine cel mai mare producator auto din lume, devansand Toyota

General Motors GM) a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota si a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, subliniind revenirea industriei americane dupa masurile ample de restructurare.

Cota Apple pe piata smartphone-urilor a scazut in trimestrul doi la cel mai redus nivel din 2010

Cota Apple pe piata smartphone-urilor la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul.

Cota Apple pe piata smartphone-urilor a scazut in T2 la cel mai redus nivel din 2010

Cota de piata a Apple dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul cresterii in popularitate a.

Probleme la Apple? Cota pe piata smartphone-urilor scade la cel mai redus nivel din 2010

Cota de piata a Apple dupa vanzarile de smartphone-uri la nivel global a scazut in trimestrul al doilea la 13,6%, cel mai redus nivel din ultimii trei ani, fata de 16,6% in perioada corespunzatoare a anului trecut, pe fondul cresterii in popularitate a.

GM, cel mai mare producator de automobile din lume

General Motors GM) a vandut 2,49 milioane de automobile in trimestrul al doilea, preluand pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, informeaza Bloomberg.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )