Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Beligan a murit. Lumea teatrului, devastata de disparitia actorului. Arsinel: Sa-i pastram o imagine de monument

Adevărul Adevărul,
Radu Beligan a murit. Lumea teatrului, devastata de disparitia actorului. Arsinel: Sa-i pastram o imagine de monument

Radu Beligan a murit. Actorul s-a stins din viata miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias din Capitala, ca urmare a unui stop cardio-respirator. La auzul vestii, colegii de scena ai maestrului si-au exprimat la unison durerea. continuă pe Adevărul

Radu Beligan a murit. Iohannis: Aplauzele publicului i-au fost cel mai drag cantec si imbold. Ciolos: Parea nemuritor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au transmis mesaje de condoleante la moartea actorului Radu Beligan, care s-a stins din viata, astazi, la varsta de 97 de ani.

Radu Beligan a murit. Actorul avea 97 de ani

Radu Beligan a murit. Actorul s-a stins din viata miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias din Capitala, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Actorul era internat in unitatea sanitara din 15 iulie. Lumea artistica romaneasca se afla in doliu.

INTERVIU Radu Beligan: Vreau sa cant din lira inainte de a muri

Radu Beligan a murit. intr-un interviu acordat in decembrie 2008, atunci cand actorul aniversa 90 de ani si se pregatea sa revina pe scena, Radu Beligan a vorbit despre viata sa implinita din teatru.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Reactii: Odata cu disparitia lui, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Odata cu el, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc. Va fi inmormantat sambata, 23 iulie, iar o piateta din Bucuresti ii va purta numele

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani. Corpul neinsufletit al maestrului Radu Beligan va fi expus sambata, 23 iulie 2016, intre orele 10-13, pentru un ultim omagiu, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale.

Primele reactii dupa moartea maestrului Radu Beligan: A murit ultimul stalp mare al teatrului romanesc

A murit ultimul stalp mare al teatrului romanesc, a declarat actorul Dorel Visan, miercuri, dupa pierderea maestrului Radu Beligan. A fost ultimul model de seriozitate, de.

Radu Beligan a murit. Decizia luata cu putin timp inainte de moarte

A implinit 97 de ani si i-a aniversat pe scena teatrului la a 300-a reprezentatie a piesei Egoistul. in aceasta luna urma un adevarat maraton artistic - sapte s.

Actorul Radu Beligan a murit

Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, la Spitalul Elias. Radu Beligan avea o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio. A fost director al Teatrului de.

Actorul Radu Beligan a murit la Spitalul Elias (VIDEO)

Doliu in lumea artistica romanesca. Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, la ora 13. 00, la Spitalul Elias, in urma unui stop cardio-respirator, transmite.

Romania plange dupa Radu Beligan. Sa speram ca aplauzele pe care le-a primit in viata il vor conduce catre cer

Radu Beligan a fost intruchiparea desavarsita a actorului, a omului de teatru, iar prin energia dedicata publicului de-a lungul intregii sale vieti a lasat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fara daruire, credinta in valorile fundamentale ale umanitatii si fara iubire, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )