Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Scriitorul si editorul Valentin Nicolau va fi vineri inmormantat, in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scriitorul si editorul Valentin Nicolau va fi vineri inmormantat, in Bucuresti

Editura Nemira anunta cu profund regret si tristete incetarea din viata mult prea devreme a fondatorului sau, Valentin Nicolau, la varsta de 54 de ani. Decesul s-a produs marti seara, pe 13 ianuarie, in urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul Universitar. Slujba si inmormantarea vor avea loc in cursul zilei de vineri, 16 ianuarie, in Bucuresti. continuă pe Adevărul

Valentin Nicolau a murit. Fostul sef al TVR va fi inmormantat vineri

Valentin Nicolau a murit marti, la varsta de 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Proprietar al editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, Valentin Nicolaeu va fi inmormantat vineri, in Bucuresti, potrivit unui comunicat al editurii Nemira. Valentin Nicolau a murit marti la varsta de 54 de ani.

UPDATE: Valentin Nicolau, fostul director al TVR, a murit . Va fi inmormantat vineri, in Bucuresti

Valentin Nicolau, fostul presedinte al Televiziunii Romane si proprietarul editurii Nemira a murit, marti seara, in urma unui stop cardio-respirator. Avea 54 de ani, au declarat pentru Mediafax surse medicale.

Moartea lui Valentin Nicolau indoliaza Zilele Colegiului Eminescu din Buzau. Scriitorul urma sa lanseze azi o carte

Lansarea cartii Basmania, programata pentru astazi, la ora 12. 30, nu va mai avea loc din cauza decesului dlui Valentin Nicolau. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!. Este anuntul organizatorilor unor manifestari culturale de la Colegiul National ,,Mihai Eminescu din Buzau, dedicate poetului Mihai Eminescu. Valentin Nicolau a decedat, marti, la varsta de 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator.

Cartile de capatai ale lui Valentin Nicolau. Top 10 volume care i-au marcat existenta

In decembrie 2011, in Adevarul Literar si Artistic scriitorul Valentin Nicolau a publicat un text despre cartile pe care le considera fundamentale si care i-au marcat existenta. Adevarul. ro reproduce acest text.

Valentin Nicolau a murit. Scriitorul, fost sef al TVR, avea 54 de ani

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, a decedat, marti, la varsta de 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, informeaza Mediafax care citeaza surse medicale.

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira si fost sef al TVR, a murit in urma unui stop cardio-respirator

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira, fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a murit, marti, la 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Nicolau se afla in masina personala.

La revedere, Valentin Nicolau!

Numele domnului Valentin Nicolau este indisolubil legat de cel al editurii Nemira, iar Nemira inseamna pentru sute de mii de cititori din tara noastra fericirea in stare pura. Doar datorita acestei edituri iubitorii de science-fiction de la noi au reusit sa-si creeze adevarate biblioteci, cu sute de romane si volume de povestiri ale celor mai importanti scriitori SF din lume, dar si din tara noastra.

In memoriam Valentin Nicolau - TVR va difuza in aceasta seara spectacolul Ultima halta in Paradis

TVR 1 va difuza, in aceasta seara, de la ora 22. 00, productia Ultima halta in Paradis, in regia lui Alexandru Tocilescu, dupa o piesa a lui Valentin Nicolau, in memoria acestuia din urma.

Regizorul Andrei Serban, despre Valentin Nicolau: Era fascinat de ingeri, a si scris despre ei

Andrei Serban se numara printre persoanlitatile lumii artistice care regreta moartea dramaturgului Valentin Nicolau. Cei doi au fost prieteni, au lucrat impreuna, iar in memoria celui disparut regizorul a scris cateva randuri.

TVR1 difuzeaza miercuri un film in memoria lui Valentin Nicolau

Televiziunea Romana difuzeaza miercuri seara un film realizat dupa o piesa a lui Valentin Nicolau, in memoria scriitorului, informeaza Mediafax. Din distributia productiei Ultima halta in Paradis fac parte actorii Florin Piersic, George Ivascu, Florina Cercel, Mirela Oprisor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )