Libnet.ro
UNICEF

19:16

British Council promoveaza studiile in Marea Britanie in cinci licee de Arta din Romania

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
British Council promoveaza studiile in Marea Britanie in cinci licee de Arta din Romania

LSRS sprijina aceasta initiativa si include seminariile in traseul Caravanei LSRS 2014. Liga Studentilor Romani din Strainatate LSRS) se alatura demersului British Council de promovare a studiilor in Marea Britanie in liceele de arta din mai multe orase din tara. In perioada 2-5 iunie 2014, Dl. Conf. univ. continuă pe Ceaşca de Cultură

GRAFICUL SOCANT din Marea Britanie. Cu cat a crescut nivelul de xenofobie in UK, dupa rezultatul alegerilor

Procentul oamenilor din Marea Britanie care admit ca au prejudecati rasiste a crescut din 2001, odata cu intensificarea ostilitatilor fata de imigranti si musulmani, arata un sondaj realizat de British Social.

Marea Britanie: E prea devreme pentru inasprirea normelor pietei imobiliare

Autoritatea pentru Conduita Financiara FCA) din Marea Britanie considera ca este prea devreme pentru inasprirea normelor privind garantiile pentru creditele imobiliare in vederea domolirii a ceea ce criticii numesc o bula imobiliara in unele regiuni din tara.

Furnizorul de servicii IT Endava, cu peste 1100 angajati in Romania, a semnat un contract de 55,5 milioane euro cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie

Endava, companie de servicii IT cu peste 1100 de angajati in sediile din Bucuresti, Cluj si Iasi, a semnat un contract pe trei ani in valoare de 45 de milioane de lire sterline aprox. 55,5 milioane euro) cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie, pentru continuarea furnizarii unei game complexe de servicii informatice, a anuntat joi compania.

GlaxoSmithKline este investigata in Marea Britanie. Compania este acuzata de mituirea medicilor in China

Grupul farmaceutic GlaxoSmithKline GSK) este investigat penal in Marea Britanie. Acuzatiile aduse sunt mituirea medicilor, spitalelor si asociatiilor medicale din China pentru cresterea vanzarilor, informeaza Bloomberg.

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )