Libnet.ro
UNICEF

23:15

Filosoful Mihai Sora, primul invitat la Conferintele TNB din 2018: 101. Dialog cu Mihai Sora

Adevărul Adevărul,
Filosoful Mihai Sora, primul invitat la Conferintele TNB din 2018: 101. Dialog cu Mihai Sora

Prima conferinta a Teatrului National in 2018 va avea loc pe 14 ianuarie, de la ora 11, la Sala Studio si va fi sustinuta de filosoful si eseistul Mihai Sora. Conferinta se va intitula: 101. Dialog cu Mihai Sora. continuă pe Adevărul

Filozoful Mihai Sora, primul care a patruns in Sala Tronului, pentru a ii aduce un omagiu Regelui Mihai (FOTO)

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost depus miercuri incepand cu ora 20:30 in Sala Tronului din Palatul Regal din Bucuresti. Aici a avut loc o ceremonie privata in care.

Mihai Sora: Daca-i lasati sa fure, vor fura tot

Filosoful Mihai Sora a salutat protestul tacut organizat la Sibiu in fata sediului PSD, fata de modificarile legilor Justitiei, atragand atentia ca la Bucuresti suntem mai singuratici.

Mihai Sora: Daca-i lasati sa fure, vor fura tot, bucata cu bucata, pana la ultima farama de libertate si democratie

Filosoful Mihai Sora, care a implinit in noiembrie 101 ani si este unul dintre participantii obsinuiti ai protestelor rezist, i-a felicitat miercuri pe protestatarii din fata sediului PSD din Sibiu si a avertizat ca daca-i lasati sa fure, vor fura: TOT, bucata cu bucata, pana la ultima farama de libertate si democratie.

VIDEO Trupul neinsufletit al Regelui Mihai a venit in tara cu o aeronava militara. La Castelul Peles, numerosi oficiali s-au recules la catafalcul Regelui. Sicriul a fost adus in cursul serii la Bucuresti, fiind depus la Palatul Regal

Avionul militar care a adus in Romania sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a ajuns miercuri, putin inainte de ora 11. 00, pe aeroportul Otopeni. Trupul neinsufletit al Regelui Mihai va fi dus la Castelul Peles, unde va ramane pentru cateva ore, apoi va fi transportat la Bucuresti si va fi depus in Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va ramane pana sambata, ziua in care va avea loc inmormantarea, la noua catedrala Episcopala de la Curtea de Arges. 55 Filosoful Mihai Sora, primul care a intrat in Sala Tronului, pentru a-i aduce un omagiu Regelui Mihai20. 30 Sicriul regelui Mihai, intampinat la Palatul Regal de peste 1. 000 de persoane care au aplaudat si au scandat Monarhia salveaza Romania!19. 15 Luminitele de sarbatori nu vor fi aprinse miercuri seara in Capitala pe traseul convoiului funerar al Regelui Mihai, a anuntat primarul general Gabriela Firea18. 05 Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a parasit Castelul Peles, acesta urmand sa fie adus in Capitala si depus la Palatul Regal.

Mesajul Regelui Mihai pentru tricolori inaintea Cupei Mondiale din 94

Majestatea Sa, Regele Mihai, a fost un iubitor al sportului, iar fotbalul romanesc nu i-a fost strain.

Compania ABB deschide primul centru de robotica din tara noastra

ABB deschide primul centru de robotica din tara noastra, premierea acestui eveniment va avea loc in cadrul Universitatii Politechnica din Bucuresti, potrivit unui comunicat remis Redactiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )