Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dinu Lipatti 100, concert aniversar la New York

Adevărul Adevărul,
Dinu Lipatti 100, concert aniversar la New York

ICR New YorkaniverseazaCentenarul Lipattiprintr-un concert omagial dedicat marelui pianist si compozitor roman, in interpretarea violonistei Irina Muresanusi a pianisteiAngela Draghicescu, artiste de origine romana stabilite in SUA. continuă pe Adevărul

New York Times prezinta povestile unor romani care i-au scris pentru a se plange de coruptie

Protestele din Romania au adus tara in centrul atentiei lumii, scrie The New York Times, ce prezinta povestile mai multor romani care le-au impartasit jurnalistilor americani experientele lor in privinta coruptiei si de ce au iesit in strada.

Pentagonul va inchiria spatiu in Turnul Trump din New York, pentru a fi la dispozitia presedintelui

Departamentul american al Apararii analizeaza inchirierea unui spatiu in Turnul Trump, din New York, pentru echipamentele si personalul militar care trebuie sa-l insoteasca pe presedintele Donald Trump pe timpul sederii acestuia in respectiva locatie. Aceasta actiune ar conduce la furnizarea de fonduri guvernamentale in afacerile familiei presedintelui scrie The Washington Post.

Vizionarul Brancusi, prezentat la New York

Un eveniment dedicat lui Brancusi, la 141 de ani de la nastere si la 60 de ani de la disparitie, va avea aloc la New York, incluzand o expozitie, conferinta, prezentare de carte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )