Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul presedinte american Bill Clinton va scrie un roman in colaborare cu scriitorul James Patterson

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte american Bill Clinton va scrie un roman in colaborare cu scriitorul James Patterson

Bill Clinton, fostul sef de stat la S. , va colabora cu renumitul scriitor James Patterson la un roman care se va intitula The President is Missing Lipseste presedintele). continuă pe Adevărul

O sinecura pentru fostul presedinte Constantinescu. PNL a votat in favoarea infiintarii Institutului Levantului. Turcan, singurul liberal care s-a opus

Plenul Camerei Deputatilor a votat, marti, cu 212 voturi pentru, 41 impotriva si 18 abtineri reexaminarea, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, a Legii privind infiintarea Institutului de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizatia Levantului, respectiv la proiectul de lege in acest sens. Proiectul a fost propus de fostul presedinte Emil Constantinescu, fiind sustinut de parlamentarii ALDE.

Traian Basescu, audiat ca martor la Parchetul General: Fostul presedinte da declaratii in dosarul caselor retrocedate in perioada in care era primar al Capitalei(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat luni dimineata la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar ce priveste retracedarea unor imobile din perioada.

ASF a castigat procesul cu fostul presedinte CSA Daniel Tudor

Autoritatea de Supraveghere Financiara a castigat un litigiu declansat de fostul presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Daniel George Tudor, potrivit unui comunicat al PeliFilip, casa de avocatura care a reprezentat institutia.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )