Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Festivalul de Film de la Campulung va aduce in Bucovina cele mai noi filme din India si Danemarca

Adevărul Adevărul,
VIDEO Festivalul de Film de la Campulung va aduce in Bucovina cele mai noi filme din India si Danemarca

Prima editie a Campulung Film Fest va avea loc in perioada 26-28 august 2016, la Campulung Moldovenesc, in judetul Suceava. Festivalul va avea doua sectiuni dedicate unor prestigioase scoli de film, cea din Danemarca si cea din India. continuă pe Adevărul

VIDEO De ce isi aleg pisicile cele mai neobisnuite locuri pentru a se odihni

In materialul video de mai jos, ce face parte din seria Simons Cat Logic, ilustratorul Simon Toland explica de ce pisicile obisnuiesc sa adoarma in cele mai ciudate locuri, de ce isi schimba frecvent locul in care se odihnesc si cate ore dorm zilnic.

Cele mai tari scene de sex din filme VIDEO

Cel mai tari scene de sex din filme? Pare mult spus si nu ne referim aici la productiile XXX specializate in acest tip de expunere. Cinefilii si criticii de film internationali au realizat o selectie cu cele mai memorabile scene de amor din filmele ce au fost lansate in ultimii 30 de ani. Iata cateva dintre acestea.

Descopera Romania Salbatica: Documentarul care te poarta prin cele mai frumoase locuri din tara (VIDEO)

Cele mai frumoase imagini susprinse de fotograful Dan Dinu dau viata documentarului Descopera Romania salbatica . Serialul despre Romania salbatica este structurat in episoade.

Cele mai mari griji pe care ni le facem in timpul actului sexual: de la ce probleme nu-si pot lua gandul barbatii si care sunt temerile femeilor

Grijile nu ne dau pace nici in timpul actului sexual, desi placerea creste proportional cu starea de relaxare pe care o atingem. Atat barbatii, cat si femeile se framanta in legatura cu o multime de lucruri care ar putea sa nu mearga bine in intimitate, conform unei cercetari care a scos la iveala cele mai mari temeri pe care ni le facem in timpul sexului.

Cele mai favorizate zodii ale lunii iulie

Descopera in cea mai calduroasa luna a verii daca te afli printre zodele norocoase ce sunt rasfatate de astre. Iata care sunt cele mai favorizate zodii ale lunii iulie!.

Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa

Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a iesit din insolventa in urma deciziei luate de Tribunalul Bucuresti. Compania s-a aflat in aceasta procedura de reorganizare judiciara pentru a doua oara, in ultimii doi ani.

Cum stii ca ai probleme cu inima. Cele mai alarmante simptome

Bolile de inima sunt cauza numarul unu de deces in lume, iar in Romania, in fiecare zi, 40 de oameni mor din cauza unui infarct, in conditiile in care 2 din 3 romani sufera de boli de inima. Cele mai intalnite boli cardiovasculare sunt hipertensiunea arteriala, cardiomiopatia ischemica, tulburarile de ritm si deficientele valvelor.

VIDEO Euro 2016: Ungaria - Portugalia 3-3/ Spectacol la Lyon - Partida cu cele mai multe goluri din competitie

Ungaria si Portugalia au remizat in ultima partida din Grupa F, scor 3-3, oferind cel mai frumos meci de pana acum la Euro 2016. Gera a deschis scorul pentru unguri 19'), Nani a egalat in minutul 42, iar in repriza secunda, Dzsudzsak 47', 55') si Ronaldo 50', 62') si-au trecut in cont cate o dubla. Ungaria se califica in optimile de finala ale Campionatului European din Franta de pe primul loc in Grupa F, cu 5 puncte. Portughezii au reusit si ei calificarea, insa doar de pe locul al treilea, cu 3 puncte acumulate. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Ungaria vs Portugalia.

Cele mai importante scene din episodul Batalia Bastarzilor din Game of Thrones, explicate de producatori si actori. Ce secrete se ascund pe platourile de filmare (VIDEO)

Batalia Bastarzilor este cel mai asteptat episod de pana acum din Game of Thrones, dar si cel mai costisitor. Nu mai putin de 25 de zile de filmare i-au fost dedicate.

STUDIU Europenii au cele mai atractive trupuri pe plaja: nationalitatile relaxate cand fac nudism si cele mai neplacute incidente care pot sa apara in vacanta

Site-ul de calatorii Expedia a comandat un studiu privind comportamentul turistilor din toata lumea. Rezultatele dezvaluie care este bautura de vacanta preferata la nivel modial, temerile turistilor, nationalitatile dispuse sa faca plaja nud si cele care arata cel mai bine in costum de baie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )