Libnet.ro
UNICEF

10:45

Zilele Matei Visniec, in sapte orase din Bucovina

Adevărul Adevărul,
Zilele Matei Visniec, in sapte orase din Bucovina

Intre 8 si 15 mai, se desfasoara cea de-a patra editie a evenimntului Zilele Matei Visniec la Radauti, Suceava, Piatra Neamt, Gura Humorului, Vatra Dornei, Bistrita si Horodnicu de Sus. Cu acest prilej, se vor juca sapte spectacole de teatru de Anton Cehov, Eugen Ionesco si Matei Visniec, in prezenta dramaturgului bucovinean. continuă pe Adevărul

Imagini halucinante in mai multe orase din Romania. S-a intamplat in cateva minute

Un fenomen meteorologic rar a speriat astazi locuitorii din Prahova. in numai cateva minute, strazile s-au albit din cauza grindinei de mari dimensiuni care a cazut in judet, inclusiv in.

Reforma din Cultura, intre promisiuni si realitate. Declaratii ale ministrului de resort.

Participand azi la emisiunea Dupa 20 de ani, de la PRO TV, noul ministru al Culturii, Corina Suteu, a expus o serie de principii pe care vrea sa le urmeze in mandatul sau. Pe unul dintre primele planuri se afla situatia de la Oprea Romana. Alte subiecte importante sunt legate de stangerea banilor din subscriptie publica pentru achizitionarea lucrarii Cumintenia pamantului, dar si in legatura cu chestiunea cinematografiei romane si starea patrimoniului romanesc, in general.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )