Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cea mai timpurie consemnare din Odiseea, descoperita in sudul Greciei

Adevărul Adevărul,
Cea mai timpurie consemnare din Odiseea, descoperita in sudul Greciei

O echipa de arheologi a descoperit o placa antica pe care sunt inscriptionate 13 versuri din Odiseea lui Homer, pe locul orasului antic Olympia, din sudul Greciei. Aceasta ar fi cea mai timpurie consemnare a poemului epic, a declarat ministrul grec al culturii, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

Cea mai urata masina din lume era pentru adultii cu minte de copil

Cea mai urata masina din lume a fost si printre cele mai mici automobile concepute vreodata. Desi arata precum o jucarie, ea putea fi condusa de adulti, ca sa rada tot orasul de ei. Daca-ti spun ca aceasta masina a fost de origine americana, probabil n-ai sa crezi. Americanii sunt cunoscuti pentru pasiunea lor imensa [].

Cum sa prepari CEA MAI BUNA inghetata din patru ingrediente

In aceasta perioada a anului, cel mai cautat desert este inghetata. Daca nu vrei sa mai consumi inghetata din comert poti prepara foarte rapid, la tine acasa, acest desert. Pentru asta ai nevoie doar.

Anunt pentru TOTI ROMANII facut de Dacia: Ce se intampla in acest an cu cea mai populara masina din tara (FOTO)

Vesti bune pentru toti fanii Dacia. Producatorul auto de la Mioveni va lansa, anul acesta, doua noi modele. in septembrie, Dacia va lansa versiunea Sandero Streetway, care va reprezenta varianta mai eleganta si.

Cea mai mica masina ar putea revolutiona traficul si acum. Cumva

Cea mai mica masina din lume a fost scoasa la licitatie cu un pret de pornire delirant. Arata groaznic, dar are o istorie interesanta. Are doar trei roti, zici ca e un carut de supermarket ceva mai modern si este pictata cu floricele. Singurul far care-ti asigura vizibilitatea noaptea pare a fi imprumutat de la [].

Romania a creat cel mai scump site din lume si e complet inutil

Daca nu am reusit sa construim cea mai mare cladire din lume si ne laudam cu Palatul Parlamentului ca fiind a adoua cea mai mare cladire ca suprafata din lume, macar de acum ne vom putea lauda ca am creat cel mai scump site din lume si care, pe deasupra, este si complet inutil. Statul [].

TVR 1, pe locul 1 cu meciurile de la Campionatul Mondial. Care a fost cea mai vizionata partida din sferturi

TVR 1 din nou lider de audienta. Cele patru partide din faza sferturilor CM FIFA Rusia 2018 au plasat postul TVR 1 pe locul 1 pe toate categoriile de public: national, urban si comercial.

DIOR, cea mai valoroasa casa de moda din Industria Fashion!

Revista Forbes a publicat de curand topul celor mai mari companii din lume. Forbes Global 2000 list a pozitionat brand-ul Dior ca fiind cel mai mare de pe piata modei. Anul trecut, Dior a avut venituri de 49 de miliarde de dolari si trebuie sa specificam ca linia Dior Couture nu mai face parte din productia Dior.

Samsung a inaugurat cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume

Unitatea de productie se afla in India Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co. a inaugurat, ieri, in India, cea mai mare fabrica de telefoane mobile din lume, o victorie importanta pentru programul demarat de premierul indian Narendra Modi pentru atragerea de investitori, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Sondaj CURS: Care sunt institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Scadere serioasa privind Parlamentul (FOTO)

Un sondaj de tip Omnibus realizat de catre Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS arata faptul ca pompierii, armata si biserica continua sa fie institutiile in care romanii au cea mai mare.

Luna sangerie va aduce cea mai lunga eclipsa totala a secolului 21

Luna aceasta, in noaptea de 27 spre 28, va avea loc cea mai lunga eclipsa totala de Luna a acestui secol un fenomen pe care unii il vad ca pe o acopalipsa iminenta, in timp ce altii il vad ca pe o ocazie buna sa faca poze. Eclipsa va fi cea mai lunga a [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )