Libnet.ro
UNICEF

22:15

Timbuktu, orasul de aur de la capatul lumii

Adevărul Adevărul,
Timbuktu, orasul de aur de la capatul lumii

Timbuktu, unul dintre cele mai vehiculate nume africane, a fost, vreme de secole, sinonim cu inaccesibilitatea misterioasa a Africii, cu ideea unui capat al lumii mai degraba aspatial. Dar, in realitate, Timbuktu este un oras african splendid, localizat in sudul statului Mali, in apropiere de fluviul Niger. continuă pe Adevărul

FOTO Vicepremierul Romaniei, L. Dragnea: Palatul Brancovenesc de la Potlogi, unul dintre cele mai importante obiective din Romania

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, in Dambovita, ca Palatul Brancovenesc de la Potlogi, poate deveni unul dintre cele mai importante obiective turistice din tara. El a inspectat personal lucrari de reabilitare cu fonduri europene de la Palat.

Decizie. Renault trebuie sa renunte la unul dintre modelele Dacia: Logan MCV, Lodgy sau Dokker

Renault va opri productia unuia dintre modele de familie ale marcii Dacia, Logan MCV, Dokker sau Lodgy. Dintre cele trei modele Dacia, Dokker a inregistrat cea mai consistenta cerere, volumul vanzarilor fiind constant, chiar si in conditiile in care segmentul de piata de care apartine a consemnat un declin de 41% in perioada 2011-2014.

Renault trebuie sa renunte la unul dintre cele trei break-uri Dacia

Renault trebuie sa opreasca productia unui model de familie al marcii Dacia, Logan MCV, Dokker sau Lodgy, a declarat un purtator de cuvant al grupului, confirmand informatia publicata de Les Echos, potrivit Autonews Europe.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )