Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cealalta cea mai buna orchestra din lume la Enescu2019

Adevărul Adevărul,
Cealalta cea mai buna orchestra din lume la Enescu2019

Si britanicii pretind ca London Symphony Orchestra e cea mai buna din lume. Dar este foarte posibil ca in Romania Berliner Philharmoniker sa nu fie detronata de nimeni, dat fiind ca faima i-a precedat zeci de ani pana cand au debutat la Festivalul Enescu, abia in 2015. continuă pe Adevărul

Cum arata si ce dimensiuni are cea mai mica masina din lume. Bijuteria a fost inscrisa in Cartea Recordurilor

Cea mai mica masina din lume are doar trei roti si un avantaj urias: nu produce emisii de carbon. Desi are doua locuri, in autovehiculul inscris in Cartea Recordurilor incape doar o singura persoana.

VIDEO Laurentiu Dinca, singurul roman din Orchestra Filarmonicii din Berlin: Mi-am implinit visul ajungand sa cant in cea mai faimoasa orchestra din lume

Laurentiu Dinca, singurul violinist roman din Filarmonica din Berlin, a fost aplaudat, duminica-seara, dupa 35 de ani de cariera, pe scena salii Palatului, dupa ce a cantat, la bis, alaturi de solista concertului, Patricia Kopatchinskaja.

SUPLIMENT GAMBLING Cele mai vechi cazinouri din lume, in Europa

Primul cazinou a fost construit in Venetia, in 1638 Cand ne gandim la cazinouri, ne vine imediat in minte Las Vegas - cu mega-resorturile sale -, insa primul cazinou din lume nu a fost construit in Vegas, nici macar in SUA, ci in Europa. Mai precis, aces-ta a fost ridicat in Venetia Italia): Casino di Venezia, care si-a des-chis portile in orasul plutitor in 1638, potrivit underscoopfire. com.

Caru cu vedete: Madalina Ghenea a eclipsat cele mai faimoase modele din lume la Festivalul de Film de la Venetia; Rihanna, probleme cu greutatea? Iata cum arata artista dupa ce a luat cateva kilograme in plus: Sunt grasa si cu forme acum

Smiley, primele declaratii despre Gina Pistol, dupa doi ani de iubire secreta. Dupa ce s-au rasfatat intr-o vacanta de vis in Portugalia, Smiley 36 de ani) si Gina Pistol 37 de ani) isi recunosc public relatia. Horia Brenciu, adevarul despre casnicia lui: Au existat perioade mai putin bune. Ne-am cunoscut in TVR, cu sute de ani in urma. Am facut pasi multi pana sa devenim un cuplu. Si unul, si celalalt. Alice mi-a fost.

Andreescu a invins-o pe Townsend chiar cu armele acesteia. Cea mai buna aparare e atacul! (VIDEO)

Dupa ce le-a trimis acasa pe Simona Halep si Sorana Cirstea, americanca Taylor Townsend si-a gasit nasul la US Open in persoana Biancai Andreescu.

Faze tari: Cum arata femeia care nu si-a mai spalat parul de 3 ani. Reactia iubitului ei; Quokka, cel mai fericit animal din lume, salvat de la extinctie datorita selfie-urilor

Comoara gasita de o femeie cu detectorul de metale. Ar avea legatura cu William Shakespeare. O femeie in varsta de 66 de ani din Marea Britanie, care isi petrece timpul liber cautand lucruri cu detectorul de metale, a facut o descoperire uimitoare. Inovatie in protectia mediului: imprimantele 3D care se deplaseaza autonom. Trei companii daneze au propus trei tipuri de roboti autonomi, fiecare fiind gandit astfel incat sa poata.

Un berlinez, adolescentul cu cele mai lungi talpi din lume

Un german in varsta de 16 ani, care isi gaseste cu greu incaltaminte pe masura deoarece are marimea .

CIFRELE CRIZEI: Aurul atinge un nou RECORD. Francul elvetian, cel mai inalt nivel din 2015. Dolarul american, cea mai mare valoare din 2017

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7273 leieuro, in crestere cu 0,09% fata de valoarea atinsa luni. Totodata, pretul gramului de aur a depasit 212 lei si a.

Adolescent de 16 ani, la volanul unui autoturism pe cel mai inalt drum din tara

Un tanar in varsta de 16 ani, din comuna Baia de Fier, a fost depistat la volanul unui autoturism in timp ce circula pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara. Baiatul a fost depistat in trafic.

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )