Libnet.ro
UNICEF

13:15

Arta romaneasca in 2016: Grigorescu, cel mai bine vandut pictor in tara. Ghenie a stabilit recorduri la case de licitatie internationale

Adevărul Adevărul,
Arta romaneasca in 2016: Grigorescu, cel mai bine vandut pictor in tara. Ghenie a stabilit recorduri la case de licitatie internationale

Nicolae Grigorescu a fost cel mai bine vandut pictor in 2016, in Romania, cu sapte tablouri in valoare totala de 465. 091 de euro, iar Adrian Ghenie a devenit noul star al celor mai importante case de licitatii din strainatate, dupa ce a vandut unul dintre tablourile sale cu peste 7 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Obama ramane, in 2016, barbatul cel mai admirat in SUA

Barack Obama este, in 2016, pentru a noua oara consecutiv, cel mai admirat barbat de catre cetatenii americani, in fata lui Donald Trump care a facut insa un salt fata de anul trecut, potrivit unui sondaj realizat de institutul Gallup si publicat miercuri, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Descoperiri stiintifice care ne-au facut in 2016 sa intelegem lumea mai bine

Pe langa multele decese celebre din 2016, atacuri teroriste si evenimente politice, anul a adus si descoperiri pentru stiinta.

DTZ Echinox: 2016 a fost cel mai bun an al pietei imobiliare romanesti de dupa 2008

Dezvoltatorii imobiliari au livrat in acest an spatii de comerciale, logistice si de birouri care totalizeaza o suprafata de 956. 000 de metri patrati, in crestere cu 88% fata de 2015, marcand astfel cel mai bun an al pietei imobiliare locale din 2008.

Cristinei Spatar, doborata de AMINTIRI NEFERICITE: 2016 a fost cel mai urat an dupa moartea mamei mele

Cristina Spatar a trecut prin multe evenimente dureroase in anul 2016 care au lasat-o pe artista cu un gust amar. Cantareata a ramas cu amintiri nefericite dupa ce in aceasta vara a.

Amazon: Sarbatorile din 2016, cel mai bun sezon din istoria companiei

Amazon. com a livrat peste 1 miliard de produse la nivel mondial in actualul sezon de sarbatori, pe care l-a numit cel mai bun din istoria companiei, relateaza Reuters.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

Firea: Continui sa regret ca Liviu Dragnea nu este premierul Romaniei. El era cel mai indreptatit si legitim sa fie prim-ministru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca regreta in continuare ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu este prim-ministru al Romaniei, intrucat el era cel mai indreptatit si cel mai legitim, precizand ca se.

A murit Jean Padureanu, fostul presedinte al Gloriei Bistrita, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, cel mai longeviv conducator de club din fotbalul romanesc, poreclit Lordul, a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 80 de ani, anunta News. ro. In ultima vreme, Padureanu a fost internat la Sectia de Oncologie al Spitalului Judetean Bistrita, el suferind de un cancer generalizat, care s-a adaugat altor boli pe care le-a purtat pe picioare de-a lungul vremii: diabet, probleme cardiace si Alzheimer.

Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume este roman. Si e inca activ, la 88 de ani impliniti!

Cel mai longeviv creator de banda desenata din lume, Puiu Manu, astazi in varsta de 88 de ani, a fost nelipsit din paginile celebrei reviste a Consiliului National al Organizatiei Pionierilor, iar acum este unul dintre pilonii noii publicatii Cutezatorii, relansate in urma cu un deceniu.

Continui sa regret ca Liviu Dragnea nu este premier; era cel mai indreptatit si legitim sa fie prim-ministru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astazi ca regreta in continuare ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu este premierul tarii, intrucat acesta era cel mai indreptatit si cel mai legitim.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )