Libnet.ro
UNICEF

09:15

Saptamana 18 22 aprilie este rezervata domeniului artistic!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Saptamana 18 22 aprilie este rezervata domeniului artistic!

Editia a doua a manifestului PRO-ARTA - Traiesc din arta! Mit sau realitate? continua sa puna intrebarea sensibila, dar fundamentala pentru toti oamenii talentati care vor sa-si transforme pasiunea in job: se poate trai din arta?. Evenimentul va fi gazduit de monumentul istoric Scoala Centrala, si va avea loc in amfiteatrul acestuia. Publicul este . continuă pe Ceaşca de Cultură

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 11 17 aprilie 2016

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 11-17 aprilie, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Orientarea ta catre tot ceea ce tine de domeniul financiar al existentei are parte de un mare.

Dragnea isi afla sentinta din dosarul Referendumului pe 22 aprilie

Instanta de la Curtea Suprema a decis sa se pronunte pe data de 22 aprilie in dosarul Referendumului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de folosirea influentei sau a autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Scoala altfel - ce fac elevii in aceasta saptamana

Elevii vor intra, in perioada 18 - 22 aprilie, in saptamana Scoala Altfel. Ce fac elevii in aceasta saptamana? Oferta activitatilor este mai variata, iar multe dintre scolile din Bucuresti au ales, pe langa vizitarea muzeelor din Capitala, sa organizeze excursii in tara. Tot saptamana viitoare cele mai multe Universitati din Bucuresti organizeaza Zilele Portilor Deschise, pentru ca liceenii sa afle ofertele educative ale acestora.

Saptamana Portilor Deschise la ASE are loc saptamana viitoare

Academia de Studii Economice din Bucuresti organizeaza, in perioada 18-22 aprilie, Saptamana Portilor Deschise, pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a. Candidatii la admiterea de licenta 2016 sunt asteptati cu 24 programe de studiu.

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Angel Therapy pentru saptamana 11 17 aprilie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Angel Therapy- Doreen Virtue. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )