Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce se va intampla in cadrul proiectului Sibiu - Festival City, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Adevărul Adevărul,
Ce se va intampla in cadrul proiectului Sibiu - Festival City, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Cei mai importanti reprezentanti ai industriei europene de spectacol, oameni de afaceri, directorii celor mai mari festivaluri, organizatori de spectacole cu mari trupe, specialisti internationali in securitate, avocati si experti in complicatul sistem international de taxe sunt asteptati la lansarea proiectului Sibiu Festival City, un program derulat in perioada 27-29 iulie, initiat de ARTmania. continuă pe Adevărul

Ce se va intampla in cadrul proiectului Sibiu - Festival City, la Adevarul LIVE, de la ora 11.00

Cei mai importanti reprezentanti ai industriei europene de spectacol, oameni de afaceri, directorii celor mai mari festivaluri, organizatori de spectacole cu mari trupe, specialisti internationali in securitate, avocati si experti in complicatul sistem international de taxe sunt asteptati la lansarea proiectului Sibiu Festival City, un program derulat in perioada 27-29 iulie, initiat de ARTmania.

VIDEO Cantaretul britanic Alex Clare canta in deschiderea programului Sibiu - Festival City

Alex Clare, favoritul topurilor britanice si germane, al carui single Too Close, cu peste 100 de milioane de vizualizari numai pe youtube, i-a adus vanzari record, o colaborare cu Microsoft si o foarte pretioasa nominalizare la Brit Awards, lanseaza proiectul Sibiu - Festival City, un program derulat in perioada 27-29 iulie, initiat de ARTmania. Britanicul Alex Claire isi va intalni fanii din Romania la ceremonia de lansare a acestui proiect, programata joi, 27 iulie, de la ora 21. 30, in Piata Mica din Sibiu.

Despre legatura corp-minte si cum ne putem imbunatati simultan starea fizica si tonusul psihic, la Adevarul Live de la ora 14.00

In cele mai multe cazuri, starea psihica are de suferit atunci cand apar dureri de diferite cauze, dar se poate intampla si invers: cand psihicul sufera, pot sa apara probleme de sanatate. Petros Liolios, specialist in psihopedagogie perceptiva vine la Adevarul Live sa ne explice cum putem reface echilibrul dintre corp si minte.

Despre legatura corp-minte si cum ne putem imbunatati simultan starea fizica si tonusul psihic, la Adevarul Live

In cele mai multe cazuri, starea psihica are de suferit atunci cand apar dureri de diferite cauze, dar se poate intampla si invers: cand psihicul sufera, pot sa apara probleme de sanatate. Petros Liolios, specialist in psihopedagogie perceptiva, explica la Adevarul Live cum putem reface echilibrul dintre corp si minte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2054 seconds )