Libnet.ro
UNICEF

20:45

Clipa ca imagine de Octavian Saiu, unul dintre cele mai de succes volume despre teatru si fotografie din 2018

Adevărul Adevărul,
Clipa ca imagine de Octavian Saiu, unul dintre cele mai de succes volume despre teatru si fotografie din 2018

La inceputul lunii decembrie, chiar de ziua sa de nastere, pe 4 decembrie, teatrologul si profesorul Octavian Saiu a lansat un nou volum, Clipa de imagine. Lansarea a marcat aparitia celei de-a zecea carti despre teatru semnata de Octavian Saiu Clipa ca imagine. Teatru si fotografie, aparuta la Editura Nemira, in colectia Yorick. Evenimentul a avut loc la Teatrelli, in prezenta a numeroase personalitati din lumea culturala. continuă pe Adevărul

Faze tari: Unul dintre cele mai frumoase momente cu Toma Caragiu: 'Cum sa mpodobesti bradul de Craciun'; Tehnologia care-ti spune ca ar trebui sa-ti faci dus pentru ca mirosi urt; Cum arata fata care nu s-a mai tuns de 10 ani.

Colindul Leroilea din Pogonesti Vaslui dateaza din paleolitic si este inscris in patrimoniul UNESCO. Colind unic in tara, Leroilea este cantat in ajun de Craciun, pana dupa miezul noptii, de doua cete barbatesti - profesionisti si amatori. in 12 zile din an, pe Pamant cade jumatate din cantitatea anuala de precipitatii. Un nou studiu arata ca in orice zona de pe glob jumatate din precipitatiile anuale au loc, in medie, in doar 12 zile.

VIDEO! Una dintre cele mai populare vloggerite de la noi a fost abuzata de propriul tata! Am zis ca nu mai scap

Cristina este una dintre cele mai populare vlogerite de la noi si, desi a vorbit de nenumarate ori despe viata ei in mediul online, ba chiar le-a dat si sfaturi fetelor, nu a avut niciodata curajul sa.

DOLIU iN FOTBAL! A MURIT unul dintre cei mai faimosi RAPIDISTI! Au plecat la COLINDAT si ....TRAGEDIE

E doliu in lumea fotbalului. Nicu Corsicanu, fratele lui Gigi Corsicanu, fostul sef al galeriei rapidiste, a murit subit. Mai multi rapidisti, in frunte cu Daniel Pancu, au mers sa-i colinde pe suporteri.

Este lacom statul? Paradoxul Romaniei: avem cel mai mic pret din UE la productia de gaze naturale, dar unul dintre cele mai mari regimuri de taxare

Romania are cel mai mic pret de achizitie al productiei de gaze naturale din UE. inainte de noile biruri anuntate la finalul saptamanii trecute de PSD avea, in schimb, al patrulea cel mai ridicat regim de taxare din UE! Cifrele puse la dispozitie de Eurostat demonstreaza ca retorica trioului Dragnea Valcov Teodorovici care a militat pentru plafonarea pretului la gazele naturale nu este decat populism ieftin pentru infierbantati.

Tragedie in familia Rapidului! Unul dintre cei mai devotati giulesteni a murit in timp ce era colindat

Toata suflarea alb visinie este in doliu, dupa o tragedie care a avut loc ieri, in urma caruia unul dintre cei mai devotati rapidisti a decedat.

Sasul care i-a iubit pe romani. Considerat unul dintre cei mai luminati oameni din Ardeal, a avut o moarte cumplita

Stephan Ludwig Roth a fost considerat unul dintre cei mai luminati oameni din Transilvania. Acesta a avut parte de o moarte cumplita, fiind rapus de gloantele plutonului maghiar de executie.

MESAJE DE CRACIUN 2018. Cele mai originale URARI de CRACIUN

Iata cateva dintre cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN2017 pentru familie MESAJE DE CRACIUN 2018. Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti.

Parteneriat Alpha Bank - EFSE: cati bani primeste banca pentru a finantata IMM-urile din Romania?

Alpha Bank a primit un imprumut de 30 milioane de euro de la Fondul European pentru Europa de Sud-Est EFSE), unul dintre cele mai mari fonduri de finantare a microintreprinderilor la nivel mondial, in scopul finantarii intreprinderilor mici si.

Cele mai frumoase aparitii vestimentare ale Adelinei Pestritu in 2018

Anul 2018 a fost unul complex pentru Adelina Pestritu, a fost anul in care a experimentat cele mai intense trairi si emotii, a trecut prin experienta sarcinii, a nasterii si a devenit mama. Vedeta a fost in permanenta cu zambetul pe buze, mereu chic, la moda si eleganta. Iata care au fost cele mai frumoase aparitii vestimentare ale Adelinei in 2018.

Meghan Markle: Cele mai frumoase aparitii din 2018

Meghan Markle a fost, anul acesta, una din cele mai mediatizate vedete din intreaga lume. Urmarita aproape pas cu pas, aparitiile sale publice au fost mereu in vizorul presei. Iata cele mai frumoase din 2018.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )