Libnet.ro
UNICEF

14:01

Criticul de arta George Banu, despre Salonul Cartii de la Paris: E o sarbatoare a cartii pe timp de ciuma FOTO

Adevărul Adevărul,
Criticul de arta George Banu, despre Salonul Cartii de la Paris: E o sarbatoare a cartii pe timp de ciuma FOTO

Prezent la Livre Paris, la manifestarile realizate de Institutul Cultural Roman la standul Romaniei, teatrologul George Banu vorbeste despre cartile sale, prietenii sai si despre piata editorila din Franta. Eseistul spune, intr-un interviu pentru Adevarul, ca cea mai mare problema editoriala in Franta este demobilizarea tinerilor lectori. continuă pe Adevărul

George Banu a lansat Parisul personal la Salonul Cartii de la Paris

Cunoscutul teatrolog si scriitor George Banu si-a lansat, sambata, la Paris, in cadrul Salonului Cartii, volumul Parisul personal, in cadrul unei dezbateri cu titlul Bucarest / Paris -Paris / Bucarest: lectures et amities, moderata de dramaturgul Matei Visniec.

Lume multa, la Salonul Cartii de la Paris. Romania are un stand avangardist cu oglinzi, langa Maroc, tara invitata de onoare la Livre Paris

Sambata a fost una dintre zilele de varf de la Salonul Cartii de la Paris, desfasurat intre 24 si 27 martie in Capitala Frantei. Lansarile la standul Romaniei, organizat de Institutul Cultural Roman, au inceput cu dezbatereaBucarest/Paris-Paris/Bucarest: lectures et amities lansarea volumuluiParisul personalde George Banu.

Standul Romaniei, pe primul loc in topul celor mai frumoase standuri de la Salonul Cartii de la Paris FOTO

Luni, in ultima zi a Salonului Cartii de la Paris, desfasurat in perioada 24-27 martie, standul Romaniei a fost inclus pe primul loc in topul celor mai frumoase standuri de la Livre Paris 2017, in clasamentul realizat de actualitte. com.

ştiri din Cultura

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )