Libnet.ro
UNICEF

10:45

Elon Musk: ce carti a citit omul care tocmai a trimis o masina in spatiu

Adevărul Adevărul,
Elon Musk: ce carti a citit omul care tocmai a trimis o masina in spatiu

Elon Musk, fondatorul si directorul general al SpaceX, compania aerospatiala ce tocmai a trimis in cosmos o masina Tesla, este un cititor fervent si un autodidact care nu scapa niciun subiect relevant, mai ales din tehnologie si stiinta. continuă pe Adevărul

Elon Musk, fondatorul SpaceX si Tesla, a dezvaluit care este secretul succesului sau

Elon Musk, fondatorul SpaceX si Tesla, cel care a trimis zilele trecute in spatiu cea mai puternica racheta din lume, a marturisit ca ii datoreaza succesul de care se bucura acum unei activitati pe care.

Elon Musk a trimis o Tesla in spatiu ca sa scrie istorie in drumul spre Marte

Elon Musk a avut un vis: sa duca o masina Tesla in spatiu. Lansarea a fost un succes si intrarea in istorie e la doar un pas. La ora 22. 45, ora Romaniei, Elon Musk prin SpaceX a folosit o rampa de lanasare a NASA ca sa trimita in spatiu cea mai puternica racheta de dupa [].

VIDEO De ce lansarea rachetei lui Elon Musk este un moment de referinta pentru explorarea spatiului

Ani de zile multi au ras de planurile lui Elon Musk cu SpaceX, dar dupa lansarea de marti a rachetei Falcon Heavy se deschid noi perspective in comertul spatial si in calatoriile interplanetare. Dincolo de marketingul de geniu legat de lansarea unei masini Tesla rosie in spatiu, ce s-a intamplat aseara este o dovada ca va creste rolul companiilor private in domeniul zborurilor spatiale. Musk spune ca racheta, care pe site este trecuta si cu pret, 90 milioane dolari, are sarcina utila dubla fata de cea mai puternica racheta, dar costuri de trei ori mai mici. Aceste economii deschid noi posibilitati, de la exploatarea unor asteroizi, pana la trimiterea de oameni pe Marte.

Elon Musk e gata sa-si trimita propria Tesla in spatiu

Elon Musk anunta la finalul lui 2017 ca isi va lansa propria Tesla in spatiu, iar acum e aproape gata sa isi duca promisiunea la indeplinire. Elon Musk ne-a obisnuit deja cu faptul ca se tine de promisiuni, chiar daca unele dintre ele nu par extrem de fezabile. Daca n-ai sti cine e Musk, probabil [].

Faze tari:Ce se va intampla in spatiu cu masina lui Elon Musk?;Pepsi vrea sa faca chipsuri pentru femei;Acum vom avea banana cu coaja comestibila, multumita unei echipe japoneze

Ce se va intampla in spatiu cu masina lui Elon Musk?Exista posibilitatea ca Space X sa se apropie prea mult de orbita lui Marte si sa se prabuseasca pe Planeta Rosie. Si daca, totusi, totul va merge bine?. Ce se intampla in corpul tau cand dormi. Pe parcursul noptii treci prin mai multe faze si etape ale somnului. Prima etapa are loc intre trezire si somn, atunci cand este foarte usor ca cineva sau ceva sa te trezeasca.

Elon Musk are victorii mari si pierderi imense cu Tesla

Elon Musk a facut valuri in online in ultimele zile prin decizia sa de a-si trimite in spatiu propria masina Tesla. Compania din spatele acelui autoturism nu o duce insa foarte bine. Tesla are probleme foarte mari pe mai multe fronturi, dar cele mai dificil de rezolvat vizeaza productia masinii Tesla Model 3. Indiferent cum [].

FOTO EPIC Elon Musk a publicat pe Instagram ultima poza cu Starman si Tesla Roadster, dupa ce bateria masinii s-a terminat

Succesul rasunator al lansarii Falcon Heavy inseamna inceputul unei noi ere in explorarea spatiala. Elon Musk a demonstrat ca urcarea unei incarcaturi semnificative pe orbita poate fi facuta cu un cost extrem de redus, datorat capacitatii de reutilizare a rachetelor Falcon.

FOTO Elon Musk a publicat pe Instagram ultima poza cu Starman si Tesla Roadster, dupa ce bateria masinii s-a terminat

Succesul rasunator al lansarii Falcon Heavy inseamna inceputul unei noi ere in explorarea spatiala. Elon Musk a demonstrat ca urcarea unei incarcaturi semnificative pe orbita poate fi facuta cu un cost extrem de redus, datorat capacitatii de reutilizare a rachetelor Falcon.

Cea mai PUTERNICA racheta din lume pleaca spre Marte! Ce trimite Elon Musk pe Planeta Rosie (VIDEO)

Elon Musk face astazi unul dintre cei mai importanti pasi catre indeplinirea visului sau de a coloniza Marte. Racheta Falcon Heavy, cea mai puternica din lume in acest moment, va duce pe orbita incarcatura in.

Elon Musk si-a lansat racheta in spatiu. Primul pas spre o calatorie privata spre Marte LIVE VIDEO

O noua racheta ce era programata sa fie lansata marti ar putea reprezenta un pas important pentru SpaceX, compania privata care a dezvoltat propulsoare reutilizabile pentru rachete astfel incat zborurile.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2035 seconds )