Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primul roman care publica manuale de tehnologie in Statele Unite.

România Liberă România Liberă,
Primul roman care publica manuale de tehnologie in Statele Unite.

Ciprian Rusen este printre foarte putinii romani care au reusit peformanta de a scrie carti pentru Microsoft Press, prestigioasa editura ce publica exclusiv carti despre tehnologii Microsoft. El este deja la a doua carte publicata - Windows 8 Step by Step. Windows 8 Step by Step, prima carte de Windows din seria Step by Step scrisa de un autor roman, este manualul oficial oferit de Microsoft Press utilizatorilor obisnuiti ce doresc sa invete Windows 8. Astfel, Rusen se alatura unui . continuă pe România Liberă

Predicatorul radical Abu Hamza a ajuns in Statele Unite, dupa ce a fost extradat din Marea Britanie.

Predicatorul islamist Abu Hamza si alti doi prezumtivi teroristi extradati din Marea Britanie au ajuns sambata in Statele Unite, anunta AFP, potrivit Hotnews. Situatia altor doi suspecti extradati de asemenea din Marea Britanie, si care au calatorit cu un avion diferit, nu este pentru moment cunoscuta. Abu Hamza este acuzat in Statele Unite ca a organizat o tabara de antrenament pentru activitati islamiste in maniera al-Qaeda in Oregon si pentru implicarea sa in luarea de ostatici din Yemen, .

Statele Unite si Israelul ar putea lansa raiduri precise impotriva instalatiilor nucleare iraniene

Statele Unite si Israelul analizeaza posibilitatea lansarii unor raiduri precise impotriva instalatiilor nucleare iraniene. Informatia apare in presa israeliana, care citeaza declaratiile unui expert american.

Predicatorul radical Abu Hamza a ajuns in Statele Unite, dupa ce a fost extradat din Marea Britanie

Predicatorul islamist Abu Hamza si alti doi prezumtivi teroristi extradati din Marea Britanie au ajuns sambata in Statele Unite, anunta postul de televiziune CNN, citat de AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )