Libnet.ro
UNICEF

13:45

Regizorul Lucian Pintilie, internat in stare grava la Spitalul Elias

Adevărul Adevărul,
Regizorul Lucian Pintilie, internat in stare grava la Spitalul Elias

Renumitul regizor Lucian Pintilie a fost internat astazi la Spitalul Elias, le sectia de terapie intensiva, potrivit unor informatii ale postului de televiziune Antena 3. Pintilie, in varsta de 84 de ani, este autorul unora dintre cele mai apreciate filme romanesti, printre care: Reconstituirea, Balanta, De ce trag clopotele, Mitica? si a montat o serie spectacole de teatru, printre care si Revizorul, interzis de comunisti in 1972. continuă pe Adevărul

Regizorul Lucian Pintilie, iN STARE GRAVA la Spitalul Elias! Detalii de ULTIM MOMENT

Regizorul Lucian Pintilie se afla in stare grava la Spitalul Elias, iar medicii se lupta pentru a-l tine in viata, anunta Libertatea citand surse din anturajul cineastului roman. Regizorul se afla.

Regizor de legenda din Romania, in stare grava la spital

Unul dintre regizorii de legenda din Romania este in stare grava la spital. Este vorba despre regizorul Lucian Pintilie, in varsta de 84 de ani, care e internat la Spitalul Elias, le sectia de terapie.

Un batran bolnav a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batut ore in sir de un recidivist care a incercat sa il violeze

Un barbat de 64 de ani din localitatea Costesti, judetul Vaslui, a fost transportat in stare grava la spital dupa ce a fost atacat in toiul noptii de un alt barbat, de 62 de ani, care voia sa il violeze.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )