Libnet.ro
UNICEF

20:15

Regizoarea Emmanuelle Bercot, pentru prima data in Romania, la Les Filmsde Cannes a Bucarest

Adevărul Adevărul,
Regizoarea Emmanuelle Bercot, pentru prima data in Romania, la Les Filmsde Cannes a Bucarest

Emmanuelle Bercot - actrita, regizoare si scenarista franceza - vine pentru prima data in Romania, la deschiderea Les Films de Cannes a Bucarest, care se desfasoara intre 23 si 29 octombrie, pentru a-si prezenta filmul La Tete haute, acelasi care a deschis Festivalul de la Cannes 2015. continuă pe Adevărul

Mai putin de 60.000 de copii in protectie speciala, pentru prima data in ultimii 25 de ani

Pentru prima data in ultimii 25 de ani, numarul de copii aflati intr-o masura de protectie speciala a scazut sub 60. 000 in Romania, a declarat duminica, presedintele FONPC, Bogdan Simion.

Decizie importanta a ONU in privinta Siriei. Pentru prima data, se cere sesizarea Curtii Penale

Ban Ki-Moon cere sesizarea Curtii Penale Internationale in legatura cu situatia din SiriaSecretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, a cerut pentru prima oara sesizarea Curtii Penale Internationale in.

Numarul angajatilor a depasit, pentru prima data, pe cel al pensionarilor

Romania are, in prezent, 6. 000 de angajati si 5. 162 de pensionari, a declarat, marti, pentru Agerpres, ministrul delegat pentru Dialog Social.

Oamenii strazii, pentru prima data modele intr-o sedinta foto cu scop umanitar

Colectii noi, trenduri - cum ramane cu cei pentru care ultimele colectii se afiseaza in tomberoane, canale si la colt de strada? O sedinta foto controversata de moda i-a avut ca modele chiar pe.

Pentru prima data, a abandonat zeflemeaua aia contraproductiva. Analistul Ilie Serbanescu, despre Ponta

Numarul angajatilor a ajuns la peste 6.000.000 de persoane, depasind pentru prima data numarul pensionarilor

Romania are, in total, 6. 000 de angajati si 5. 162 de pensionari, fiind pentru prima data, in ultimii trei ani, cand numarul celor care lucreaza cu contracte individuale de munca il depaseste pe cel al pensionarilor 5. 162), a declarat pentru Agerpres, Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog Social.

Germania a inregistrat inflatie negativa, pentru prima oara in opt luni

Germania a inregistrat inflatie anuala negativa in septembrie, pentru prima oara in opt luni, potrivit datelor preliminare publicate, marti, de biroul federal de statistica.

Anunt important despre salariatii si pensionarii din Romania. Nu s-a mai intamplat de trei ani

Romania are, in prezent, 6. 000 de angajati si 5. 162 de pensionari, fiind pentru prima data, in ultimii trei ani, cand numarul celor care lucreaza cu contracte individuale de munca il depaseste pe.

VIDEO. Prima intalnire dintre un bebelus si cainele familiei, virala pe Internet

Relatia dintre caini si copii a fost dintotdeauna una speciala. Chiar daca cei mici nu stiu cum sa se comporte cu animalele, majoritatea cainilor nu reactioneaza instinctiv, din contra sunt extrem de jucausi. Acesta este si cazul unui bebelus din Londra care l-a intalnit, pentru prima data, pe Beagle, cainele familiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )