Libnet.ro
UNICEF

13:15

Iohannis, asteptat cu flori la Sala Thalia din Sibiu. Presedintele nu a aplaudat prea entuziasmat spectacolul nemtesc, dupa Samuel Beckett

Adevărul Adevărul,
Iohannis, asteptat cu flori la Sala Thalia din Sibiu. Presedintele nu a aplaudat prea entuziasmat spectacolul nemtesc, dupa Samuel Beckett

Klaus Iohannis a sosit sambata seara, in jurul orei 21. 00, chiar la inceperea sectacolului Ultima banda a lui Krapp, de Samuel Beckett, in regia unuia dintre cei mai importanti regizori germani Peter Stein. Iohannis a asteptat-o politicos pe Prima Doamna, care a coborat din alta masina. Presedintele si sotia sa au fost asteptati cu flori, pe covor rosu, la Sala Thalia, de oficialitatile din Sibiu. continuă pe Adevărul

Iohannis si Ultima banda a lui Krapp. Cronica spectacolului la care a venit presedintele Romaniei la Sibiu

Klaus Iohannis a sosit sambata seara, in jurul orei 21. 00, chiar la inceperea sectacolului Ultima banda a lui Krapp, de Samuel Beckett, in regia unuia dintre cei mai importanti regizori germani Peter Stein. Presedintele si sotia sa au fost asteptati cu flori, pe covor rosu, la Sala Thalia, de oficialitati: Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, si Constantin Chiriac, directorul Festivalului de Teatru de la Sibiu.

Calin Popescu Tariceanu: Din pacate, presedintele Romaniei s-a pronuntat impotriva modificarilor la Codul penal

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si-a exprimat regretul, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala. Tariceanu a vorbit despre modificarile la Codul penal si la Codul de procedura penala, in timpul intalnirii conducerii Senatului cu reprezentantii asociatiilor de magistrati din Romania. Presedintele Senatului considera ca disputa pe aceasta tema a fost politizata.

Hornbach deschide in toamna magazinul din Sibiu si incepe angajarile pentru cel de-al saselea spatiu comercial din Romania

Hornbach, singurul retailer german de bricolaj ramas pe piata din Romania, va deschide in toamna magazinul din Sibiu, noua unitate urmand sa se situeze pe fostul spatiu comercial detinut de catre OBI in orasul din Transilvania.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis asista la un spectacol din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a venit, vineri seara, la Sibiu, unde asista la un eveniment din cadrul Festivalului International de Teatru.

Tariceanu: Din pacate, presedintele s-a pronuntat impotriva modificarilor Codului penal

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu si-a exprimat regretul, azi, ca presedintele Klaus Iohannis, nu este de acord cu modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala, potrivit surselor din presa.

Spitalului Judetean din Sibiu, acuzat de malpraxis dupa ce un bebelus a decedat la o zi de la nastere (VIDEO)

Parintii unui bebelus decedat la o zi dupa nastere in Sibiu acuza medicii maternitatii Spitalului Judetean de neglijenta, informeaza B1 TV. Acestia spun ca desi mama copilului depasise cu mult termenul d.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )