Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tara moarta de Radu Jude, cel mai bun documentar la Premiile Astra Film

Adevărul Adevărul,
Tara moarta de Radu Jude, cel mai bun documentar la Premiile Astra Film

Gala de Decernare a Premiilor Astra Film Festival 2017, in cadrul careia s-au anuntat filmele castigatoare ale editiei cu numarul 24, au fost decernate pe 21 octombrie la Sala Thalia din Sibiu. Nu mai putin de 57 de filme au fost incluse in cele cinci sectiuni competitionale: International, Europa Centrala si de Est, Romania, Scurt-metraj si DocSchool. continuă pe Adevărul

De ce are Finlanda cel mai bun sistem de invatamant din lume. A exclus ceva de neconceput in Romania

Sistemul finlandez de invatamant a fost desemnat drept cel mai bun din lume, intr-un clasament realizat in 2016 de catre World Economic Forum. Iata mai jos un documentar care prezinta,.

Simona Halep: Fiecare meci de la Turneul Campioanelor va fi o finala, voi incerca sa joc cel mai bun tenis

Simona Halep, liderul WTA, a declarat pentru L'Equipe ca la Turneul Campioanelor, de la Singapore, fiecare meci va fi o finala, astfel ca va incerca sa joace cel mai bun tenis.

VIDEO Inca un moment de referinta pentru inteligenta artificiala - Programul creat de compania DeepMind a Google a reusit pe cont propriu sa devina cel mai bun jucator de GO, pornind de la zero

Programul AlphaGo al companiei DeepMind, cumparata in 2014 de Google, bifeaza un nou moment de referinta in dezvoltarea inteligentei artificiale, reusind sa devina cel mai bun jucator de GO fara a se inspira in vreun fel din jocurile celor mai buni jucatori umani. Jocul de GO a evoluat timp de 3. 000 de ani, iar soft-ul AlphaGo Zero a reusit fara vreun ajutor uman in 40 de zile sa avanseze mai mult, pornind doar de la regulile jocului. Noul software va putea fi folosit pentru descoperirea de noi medicamente sau pentru economisirea energiei, dar numai anumite domenii cu reguli clare se preteaza.

Cel mai bun tenismen roman refuza Cupa Davis: Romania nu m-a ajutat cu absolut nimic!

Intr-o declaratie pentru Telekom Sport, Marius Copil, locul 74 ATP, cel mai bine clasat jucator roman al momentului a declarat, explicand de ce nu joaca la Cupa Davis. Romania nu m-a.

Halep la Singapore: Fiecare meci de la Turneul Campioanelor va fi o finala, voi incerca sa joc cel mai bun tenis. Ce a spus despre intalnirea cu Caroline Garcia

Jucatoarea Simona Halep, liderul WTA, a declarat pentru LEquipe ca la Turneul Campioanelor, de la Singapore, fiecare meci va fi o finala, astfel ca va incerca sa joace cel mai bun tenis.

Moment istoric in domeniul IA: AlphaGo Zero a invatat singur si a devenit cel mai bun jucator de Go din lume

DeepMind, dezvoltat de cei de la Google, a devenit cel mai bun jucator de Go din lume, un joc de strategie extrem de complex, fara niciun input din partea expertilor umani.

Cel mai bun tenismen roman se revolta si explica de ce nu vine la Cupa Davis: Romania nu m-a ajutat cu absolut nimic! Tot ce am realizat a fost pe barba mea

Saptamana viitoare, Romania va juca in Israel un baraj de mentinere in Grupa I a Zonei Euro-Africane a Cupei Davis, dar atmosfera nu e deloc buna in tenisul romanesc masculin.

Hans Klemm, ambasadorul SUA:Nu avem un aliat si un prieten mai bun decat Romania in aceasta parte a lumii

Statele Unite ale Americii nu au un aliat si un prieten mai bun decat Romania in regiune iar, pentru a atrage investitori americani, tara noastra trebuie sa asigure un climat de afaceri previzibil si transparent, a declarat, joi, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, potrivit Agerpres.

Aorus X9 este cel mai subtire laptop cu doua placi video

Desi este destul de greu sa apreciezi care ar fi cel mai usor sau cel mai performant notebook din lume, Gigabyte Aorus X9 este cel mai subtire cu doua placi video. Gigabyte este cunoscuta in tara noastra mai ales pentru placi video sau placi de baza, dar compania taiwaneza se descurca de minune si la [].

Cel mai bogat om de afaceri din Japonia vrea sa investeasca peste 800 de miliarde dolari in startup-uri IT din toata lumea

Grupul SoftBank, fondat si controlat de omul de afaceri Masayoshi Son, cel mai bogat japonez, isi va creste investitiile in firme si proiecte tehnologice la colosala suma de 880 de miliarde de dolari, potrivit declaratiilor omului de afaceri. Grupul japonez detine, in prezent, cel mai mare fond de investitii private cu un buget de 100 miliarde de dolari, pe care a inceput deja sa ii investeasca, in special in startup-uri europene.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )