Libnet.ro
UNICEF

08:00

Si caii se impusca, nu-i asa? - cea mai recenta productie a Teatrului National Timisoara

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Si caii se impusca, nu-i asa? - cea mai recenta productie a Teatrului National Timisoara

La Teatrul National din Timisoara, 2020 aduce publicului joi, 9 ianuarie, de la ora 19. 00, la Sala 2, reprezentatia celei mai recente productii a institutiei, Si caii se impusca, nu-i asa?, un scenariu de Mihaela Lichiardopol, dupa romanul lui Horace McCoy. Si caii se impusca, nu-i asa? este o reflectie matura si sensibila . continuă pe Ceaşca de Cultură

Deputatul care se bate pentru titlul de campion absolut la traseism politic. Lista partidelor schimbate de cea mai recenta achizitie a PNL

Parlamentarul de Salaj Liviu Balint si-a inceput cariera politica in 2004, ca membru al PD-L. De atunci, el a trecut pe la alte cinci formatiuni politice, in urma cu cateva zile trecand la PNL.

in ce conditii traiesc Adriana Iliescu si fiica ei Eliza, in apartamentul din Drumul Taberei. Ce pensie are cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania locuieste impreuna cu fiica ei, Eliza, intr-un apartament din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Chiar daca cele doua nu au conditii de trai tocmai bune, femeia spera sa ajunga sa isi vada fiica pe propriile picioare. Adriana Iliescu are in acest moment o pensie de 2. 000 de lei. Cea mai .

VOLA.RO: Ianuarie, cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion

Tarife cu pana la 60% mai mici in prima luna a anului la bilete de avion * Cele mai ieftine bilete de avion sunt catre Londra, Roma si Bruxelles Luna Ianuarie ramane cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion, diferenta fata de restul anului fiind de pana la 60%, potrivit unei analize anuale realizata de platforma de rezervari bilete de avion Vola. ro.

Iohannis: Orban este cea mai buna solutie de premier, fie plin, fie interimar Raspunsul sefului statului la intrebarea daca va fi prima optiune de premier si dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este foarte multumit de felul in care Ludovic Orban isi face treaba ca premier, acesta fiind cea mai buna solutie. intrebat insa daca va fi prima sa optiune de premier, dupa alegerile anticipate sau la termen, Iohannis a evitat un raspuns transant: Daca aveti alta intrebare.

IN DECEMBRIE: Preturile mondiale la alimente au atins cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a relansarii preturilor la cereale, a informat joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters, citata de Agerpres.

PSD: Intentia PNL privind declansarea anticipatelelor - cea mai mare farsa electorala

Social-democratii sustin ca alegerile anticipate reprezinta cea mai mare farsa electorala, prin care PNL incearca sa evite consecintele anularii majorarilor de pensii si salarii.

Raport alarmant. Preturile mondiale la alimente au atins in decembrie cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani.

Preturile mondiale la alimente au atins in decembrie cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a.

Lidia Buble, cea mai socanta aparitie de pana acum. Cum a fost fotografiata iubita lui Razvan Simion

Cantareata si-a petrecut sarbatorile de iarna departe de Razvan Simion. Artista a dezvaluit si motivul pentru care nu a petrecut sarbatoile in compania partenerului de viata, ci doar in familie. Lidia Buble, cea mai socanta aparitie de pana acum Dar asta nu este tot. Tanara solista a reusit sa socheze audienta, pe retelele de socializare, .

Ce pasiuni are cea mai batrana femeie din lume, care tocmai a implinit 117 ani

Kane Tanaka, cea mai batrana femeie din lume, a implinit venerabila varsta de 117 ani. Potrivit autoritatilor din Japonia, femeia s-a nascut prematur in 1903.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )