Libnet.ro
UNICEF

22:30

Efectele crizei coronavirus. Anularea Salonului de Carte Bookfest Timisoara 2020

Adevărul Adevărul,
Efectele crizei coronavirus. Anularea Salonului de Carte Bookfest Timisoara 2020

Consiliul Director al Asociatiei Editorilor din Romania a analizat situatia creata de anuntul autoritatilor, de pe 8 martie, privind interzicerea adunarilor publice de mai mult de 1000 de persoane, in intreaga tara, si a decis anularea celei de-a noua editii a Salonului de Carte Bookfest Timisoara, programata in perioada 12 15 martie. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Primul eveniment major anulat - Salonul de Carte Bookfest Timisoara

Primul eveniment major anulat, dupa ce autoritatile au interzis organizarea adunarilor cu peste o mie de participanti din cauza coronavirusului, este Salonul International de Carte Bookfest Timisoara, care era programat in perioada 12 15 martie.

Efectele crizei coronavirus. Concertul Boney M de la Sala Palatului a fost anulat, precum si toate evenimentele lunii

Directorul Salii Palatului, Adrian Costache, a confirmat ca show-ul pe care trupa Boney M il avea programat pentru 8 martie a fost anulat, la fel si toate evenimentele din aceasta luna, in contextul masurilor dispuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus.

Coronavirusul anuleaza Salonul de Carte Bookfest din Timisoara. Prioritatea in acest moment o reprezinta siguranta persoanelor

Cea de-a IX-a editie a Salonul de Carte Bookfest de la Timisoara, care ar fi trebuit sa se defasoare in perioada 12 - 15 martie, a fost anulat.

Efectele crizei Coronavirus: FRF a reactionat dupa anuntul Guvernului. Cum fenteaza Rapidul noile reguli si cum e afectata nationala U21

Federatia Romana de Fotbal a reactionat prompt dupa decizia Guvernului Romaniei de a interzice manifestatiile publice cu mai mult de 1. 000 de participanti. Astfel, la zeci de minute dupa anuntul lui Raed Arafat, FRF a anuntat caa sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competitiile pe care le organizeaza.

Bookfest Timisoara si evenimente organizate in martie la Sala Palatului, anulate

Bookfest Timisoara, care urma sa aiba loc intre 12 si 15 martie, precum si toate evenimentele organi.

Un mare eveniment nu va mai avea loc. Bookfest Timisoara, anulat ca urmare a masurilor speciale

Consiliul Director al Asociatiei Editorilor din Romania a anuntat printr-un comunicat de presa ca festivalul international de carte de la Timisoara a fost anulat in urma masurilor speciale anuntate de autoritatile romane in data de 8 Martie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )