Libnet.ro
UNICEF

21:30

Teatrul National din Timisoara intra in mod oficial in vacanta dintre stagiuni

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Teatrul National din Timisoara intra in mod oficial in vacanta dintre stagiuni

Astazi, 2 iunie 2020, Teatrul National din Timisoara intra in mod oficial in vacanta dintre stagiuni. Stagiunea 2019-2020 a fost o stagiune de care ne vom aminti cu totii multa vreme si publicul, si noi. O stagiune care, poate nu intamplator, s-a plasat de la bun inceput sub semnul intalnirii sau a imposibilitatii . continuă pe Ceaşca de Cultură

Teatrul National din Bucuresti isi reia activitatea, din 15 iunie. Ce spectacole poti vedea

Odata cu intrarea pe o panta descendenta a numarului de cazuri confirmate cu coronavirus, activitatile se vor relua treptat, sub incidenta unor reguli stricte, impuse de starea de alerta. Si sectorul.

FOTO VIDEO Ruinele unei biserici crestine vechi de 1000 de ani, descoperite intamplator la Alba Iulia, au devenit in mod oficial monument istoric

Ruinele celei mai vechi biserici de rit rasaritean din Transilvania au fost declarate, in mod oficial, monument istoric. Ordinul care atesta includerea ruinelor pe lista monumentelor istorice a fost publicat in Monitorul Oficial.

O prima sectie a Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara va fi redeschisa pentru cazuri non-COVID-19

Sectia de Pneumofiziologie a Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara va fi redeschisa pentru cazurile non-COVID -19, incepand de joi. Maternitatea Bega si Sectia de Dermatologie a Spitalului Municipal Timisoara ar putea sa fie redeschise cel mai probabil de saptamana viitoare.

O femeie s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Judetean din Timisoara: Pacienta era diagnosticata cu o boala grava si astepta rezultatul testului pentru coronavirus

O femeie, in varsta de 45 de ani, a sarit, vineri dimineata, de la etajul 6 al Spitalului Judetean din Timisoara, informeaza tion. ro. Potrivit primelor informatii, pacienta ar fi fost diagnosticata cu cancer,.

Imagini bizare surprinse pe o strada din Timisoara. Tineri loviti de relaxare

Imagini de-a dreptul socante au fost surprinse pe o strada din Timisoara. Doi tineri au cazut din nou prada drogului Zombie.

Trei spitale din Bucuresti intra intr-un studiu al OMS privind gasirea celui mai eficient tratament pentru coronavirus. Programul, coordonat la nivelul Romaniei de Alexandru Rafila

Spitalul Militar Carol Davila a anuntat ca intra in studiul clinic Solidarity, desfasurat de Organizatia Mondiala a Sanatatii in peste 40 de tari. Au mai fost cooptate, de asemenea, Institutul.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )