Libnet.ro
UNICEF

18:00

Celebrarea Centenarului Marii Uniri incepe oficial pe 26 noiembrie la Teatrul National. Ce ne asteapta in Anul Centenar

Adevărul Adevărul,
Celebrarea Centenarului Marii Uniri incepe oficial pe 26 noiembrie la Teatrul National. Ce ne asteapta in Anul Centenar

Duminica seara are loc deschiderea Anului Centenar la Teatrul National Bucuresti, cu mari artisti invitati din strainatate si autohtoni, intr-un spectacol cu usile inchise numai pentru oficialitati si invitati speciali. Vor participa Piotr Beczela, Michael Barenboim, Stefan Pop, Julian Rachlin, Stefan Tarara, Kristine Opolais, Adela Zaharia alaturi de Orchestra Romana de Tineret, dirijata de Cristian Macelaru. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO Centenarul Marii Uniri: a fost dezvelita o placa pe care scrie ca in Palatul Comunal din Buzau a functionat Cartierul General al Armatei Romane

La Buzau au inceput manifestarile dedicate Centenarului Marii Uniri, organizate la Palatul Comunal. Actiunea de astazi a dorit sa marcheze trecerea armatei romane spre frontul din Moldova. Un prim eveniment a fost dezvelirea unei placi de marmura care atesta rolul pe care cladirea emblematica a Buzaului l-a avut in perioada Primului Razboi Mondial.

Kelemen Hunor, despre Centenarul Marii Uniri: Sa se accepte ceea ce noi cerem

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sambata, referindu-se la Centenarul Marii Uniri, ca romanii trebuie sa accepte respectarea promisiunilor din Rezolutia de la Alba Iulia, asa cum cere.

LOTO 6/49. Numerele extrase duminica, 26 noiembrie

Numerele extrase duminica, 26 noiembrie: .

Un sfant important este praznuit pe 26 noiembrie. Cui trebuie sa spui La multi ani

Sfantul Stelian Paflagonul, ocrotitorul pruncilor si al familiei crestine, este praznuit pe 26 noiembrie. Sfantul Stelian s-a nascut in secolul al VI-lea, la Adrianopolis, in provincia.

Eveniment Asociatia Istoria Artei cu tema: Arhitectura neoromaneasca, promotoarea Marii Uniri

Asociatia Istoria Artei organizeaza in parteneriat cu Casa de cultura Friedrich Schiller organizeaza evenimentul Arhitectura neoromaneasca, promotoarea Marii Uniri, sustinut de dr. arh. Ruxandra Nemteanu, conferentiar universitar, expert in domeniul monumentelor istorice. Proiectul isi propune sa scoata la lumina si sa prezinte in mediul virtual principalele constructii realizate de arhitectii Paul Smarandescu, Petre Antonescu, Gheorghe Simotta, Victor Stephanescu, Statie Ciortan si Dimitrie Ionescu-Berechet. Alegerea acestor nume a fost determinata de impactul pe care l-au avut in arhitectura nationala printr-o cariera lunga si fructuoasa, prin promovarea unor programe de arhitectura noi .

LOTO 6/49. Avem numerele extrase duminica, 26 noiembrie la LOTO 6/49

LOTO 6 din 49 din 19 noiembrie 2017.

Adevaruri Ascunse: Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru saptamana 26 noiembrie - 2 decembrie. O zodie este extrem de tensionata

Mihai Voropcievici a aratat in emisiunea Adevaruri Ascunse care sunt previziunile runelor pentru saptamana 26 noiembrie - 2 decembrie. Specialistul a tinut sa precizeze si ca o zodie.

Forumul National al Studentilor la Stiinte Politice si Relatii Internationale va avea loc in perioada 23-26 noiembrie

In perioada 23-26 noiembrie, Centrul de Studii in Idei Politice CeSIP) organizeaza cea de-a treia editie a Forumului National al Studentilor la Stiinte Politice si Relatii Internationale FNSSPRI) - eveniment ce se va desfasura sub patronajul Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Senatului si al Ministerului Afacerilor Externe.

ştiri din Cultura

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )