Libnet.ro
UNICEF

19:17

Concert inaugural, la Bozar, al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Concert inaugural, la Bozar, al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Evenimentul de la Bruxelles de pe 24 ianuarie, marcat printr-un concert al Orchestrei Romane de Tineret, dirijat de Cristian Mandeal, a fost organizat de Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Au sustinut discursuri Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Valer-Daniel Breaz, si directorul general al BOZAR, Paul Dujardin. continuă pe Adevărul

Petre Daea prezinta Parlamentului European prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezinta astazi si maine in Comisiile de specialitate ale Parlamentului European, prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene UE) in domeniile de activitate sectoriale.

VIDEO Viorica Dancila, la Bruxelles: Am pornit pe acest drum al presedintiei Consiliului Uniunii Europene condusi de o convingere ferma proeuropeana

Premierul Viorica Dancila prezinta, joi, la Bruxelles, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, ea sustinand ca romanii au pornit pe acest drum condusi de o convingere ferma proeuropeana.

Compozitorul Vladimir Cosma va concerta la Paris, cu prilejul preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre tara noastra

Celebrearea preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene are loc si la Paris, printr-un un concert extraordinar sustinut, sambata, de maestrul Vladimir Cosma in legendara sala de concerte Le Grand Rex.

Compozitorul Vladimir Cosma va concerta la Paris, cu prilejul preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania

Celebrarea preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene are loc si la Paris, printr-un un concert extraordinar sustinut, sambata, de maestrul Vladimir Cosma in legendara sala de concerte Le Grand Rex.

Tratatul de la Aachen, refondarea Uniunii Europene si Romnia exploziva

Nici nu se putea imagina un moment mai incarcat de semnificatii, de simbolism, de contradictii si paradoxuri decat semnarea Tratatului de la Aachen, care sugereaza inceputul procesului de refondare a Uniunii Europene. Un lider experimentat si moderat, trecut prin multe, aflat spre apusul carierei politice, semneaza alaturi de un lider tanar si avantat, care viseaza sa refondeze Uniunea Europeana. Dar cine gireaza aceasta emotionanta punere in scena a relansarii Proiectului European? Ei bine, Presedintia semestriala detinuta de o tara aflata pe buza prapastiei, din punct de vedere politic, economic si moral.

Documente necesare la cumpararea unei masini din alta tara a Uniunii Europene. Ce trebuie sa predea vanzatorul si care sunt actele cumparatorului

Dupa eliminarea taxei de poluare, Romania a fost invadata de masinile second-hand cumparate din alte tari ale Uniunii Europene, in special din Germania. Aceasta realitate este demonstrata de statisticile realizate pe baza informatiilor furnizate de autoritatile statului.

Acord intre institutiile Uniunii Europene privind concediul paternal

Un acord privind concediul paternal a fost gasit joi intre negociatorii pe aceasta tema din Parlamentul European, Consiliul European si Comisia Europeana. Este vorba de o intelegere cu elemente noi, dar si de consolidare a unui drept actual.

Cine este creatorul logo-ului oficial al presedintiei Romaniei a Consiliului UE

Prioritatile Romaniei pentru Presedintia Consiliului UE au fost stabilite in urma unor consultari publice, transparente la nivel national, care au implicat institutii publice, ONG-uri si publicul larg iar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )