Libnet.ro
UNICEF

16:30

Oratoriul Messiah de Haendel, integral pentru prima data la Ateneul Roman, dirijat de Cristian Macelaru

Adevărul Adevărul,
Oratoriul Messiah de Haendel, integral pentru prima data la Ateneul Roman, dirijat de Cristian Macelaru

Orchestra Romana de Tineret sustine miercuri, 21 decembrie, de la ora 19. 00, la Ateneul Roman, un concert sustinut alaturi de Corul de camera Preludiu sub conducera lui Cristian Macelaru, avand in repertoriu impresionantul oratoriu Messiah de Georg Friedrich Haendel. Solisti vor fi Irina Ionescu soprana, Hilary Summers mezzosoprana, Sunnyboy Dladla tenor, Garry Griffits - bas-bariton. continuă pe Adevărul

A nins in desertul Sahara, pentru prima data din 1979

A nins marti in desertul Sahara, pentru prima data din februarie 1979 incoace, iar zapada a rezistat o zi intreaga, relateaza Daily Mail, citat de News. ro.

Antimateria a fost masurata pentru prima data

Oamenii de stiinta au invatat cum sa masoare antimateria, iar rezultatele sunt surprinzatoare pentru comunitatea stiintifica. Proiectul de colaborare ALPHA a anuntat ca a reusit sa masoare, pentru prima data, spectrul optic al unui atom de antimaterie. Descoperirea deschide o noua era de cercetare in domeniul masurarilor de precizie, fiind rezultatul a peste 20 ani [].

Fenomen meteorologic ciudat in desertul Sahara: A nins pentru prima data in ultimii 37 de ani

Desertul Sahara a avut parte marti de prima ninsoare din 18 februarie 1979 pana in prezent. Fotografii publicate pe Twitter din orasul algerian Ain Sefra, cunoscut ca Poarta catre Desert,.

A nins in desertul Sahara, pentru prima data in 37 de ani

Desertul Sahara este, probabil, unul dintre ultimele locuri din lume pe care le-ai asocia cu zapada, dar se pare ca si imposibilul se intampla, uneori. Fotografiile de mai jos au fost facute in Algeria, dupa ce zona a fost acoperita de un strat de zapada in urma unei ninsori abundente. Memoria colectiva mai face trimitere [].

CRONOLOGIE. Istoria Revolutiei de la Timisoara. in 16 decembrie 1989, oamenii au strigat pentru prima data Jos Ceausescu!

S-au scris zeci de carti despre cum a inceput Revolutia din decembrie 1989 la Timisoara. Rememoram cateva date spre aducere aminte.

FOTO A nins in desertul Sahara, pentru prima data din 1979

A nins marti in desertul Sahara, pentru prima data din februarie 1979 incoace, iar zapada a rezistat o zi intreaga, relateaza Daily Mail.

VIDEO Misterios rechin-fantoma, filmat pentru prima oara langa coastele Californiei

Oamenii de stiinta americani care cercetau adancurile oceanului langa coastele Californiei si Hawaii au filmat fara sa vrea, pentru prima oara, un misterios rechin fantoma, scrie The Guardian.

SIMONA HALEP: Va fi prima data cand fac Craciunul departe...

Simona Halep este in toiul pregatirii noului sezon. Aceasta a plecat duminica18 decembrie) in Australia pentru a se antrena, aceasta fiind nevoita sa petreaca si sarbatorile de iarna acolo. Este.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )