Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mii de carti deschise in Parcul Tineretului. Participantii vor putea viziona filmul de Oscar Podul spionilor VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mii de carti deschise in Parcul Tineretului. Participantii vor putea viziona filmul de Oscar Podul spionilor VIDEO

Pe data de 23 aprilie va avea loc, in Parcul Lumea Copiilor din Tineretului, Noaptea Cartilor Deschise. in cadrul acestui eveniment va fi proiectat filmul Podul spionilor, regizat de Steven Spielberg. continuă pe Adevărul

BEC: Detinutii cu drept de vot vor putea vota la alegerile locale daca au domiciliul pe raza sectiei unde e penitenciarul

Biroul Electoral Central a hotarat ca detinutii vor putea vota la alegerile locale, dar doar daca au domiciul pe raza sectiei unde e penitenciarul. Potrivit hotararii BEC, adoptate in.

Romanii vor putea obtine polite de sanatate cu acces la clinicile intercontinentale

Generali Romania a incheiat recent un parteneriat cu MediHelp International, companie de asigurari medicale private, in urma caruia romanii vor putea obtine polite de sanatate cu acces la clinicile intercontinentale, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Locuintele ANL din Suceava vor putea fi cumparate in rate

Conditia este ca venitul brut pe familie al locatarilor din blocurile ANL sa nu fie mai mare de 80% din salariul mediu brut pe economie. Ratele lunare ce vor fi platite la primarie vor fi egale, plata urmand sa se faca in termen de 15, 20 sau 25 de ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )