Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un stejar teatru experimental la Piatra Neamt

Adevărul Adevărul,
Un stejar teatru experimental la Piatra Neamt

Teatrul Tineretului din Piatra Neamt anunta cea dintai premiera a anului 2017: Un stejar de Tim Crouch, regia Bobi Pricop. Reprezentatiile vor avea loc cu participarea extraordinara a actorilor Claudiu Bleont si Ana Ciontea, in zilele de sambata, 4 februarie, si duminica, 5 februarie, de la ora 19. continuă pe Adevărul

Spectacolul Un stejar va avea premiera nationala la Teatrul Tineretului Piatra Neamt, pe 4 februarie

Regizorul Bobi Pricop si scenograful Adrian Damian vor avea in acest week-end o noua premiera - de data asta la Teatrul Tineretului Piatra-Neamt. Este vorba despre spectacolul Un stejar, de Tim Crouch, care va fi pus in scena sambata, 4 februarie, si duminica, 5 februarie, de la ora 19. 00, cu paticiparea actorilor Claudiu Bleont si Ana Ciotea.

Un stejar PREMIERA NATIONALA la Teatrul Tineretului Piatra Neamt (FOTO)

Teatrul Tineretului are placerea de a anunta cea dintai premiera a anului 2017: Un stejar de Tim Crouch, regia Bobi Pricop. Reprezentatiile vor avea loc cu participarea extraordinara a actorilor Claudiu.

Mobilizare pentru proteste la Piatra Neamt. S-au scapat de condamnari, insa au condamnat tara asta la jafuri

Pe retelele de socializare, cetatenii sunt chemati sa protesteze in centrul municipiului Piatra Neamt incepand de miercuri, 1 februarie, fata de guvernul PSD, dupa deciziile de modificare a Codului Penal luate in sedinta de marti, 31 ianuarie.

Cei sapte politisti de la Biroul Rutier Piatra Neamt, incatusati in dosarul procurorilor DNA Bacau, plasati de Curtea de Apel in arest la domiciliu

Sapte politisti de la Biroul Rutier al municipiului Piatra Neamt, incarcerati pe 10 noiembrie pentru luare de mita si complicitate la luare de mita, au fost lasati astazi acasa, in arest la domiciliu, de Curtea de Apel Bacau. in dosarul procurorilor DNA Bacau sunt inculpate 66 de persoane, din care 52 sunt conducatori auto, iar restul politisti rutieri.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )