Libnet.ro
UNICEF

22:01

Timisoara este Capitala Tineretului din Romania in 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Timisoara este Capitala Tineretului din Romania in 2016

Grupul de initiatori ai programului Capitala Tineretului din Romania - Consiliul Tineretului din Romania, Grupul Pont, Federatia Share si Banca Comerciala Romana, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului, felicita Timisoara, primul oras care va detine aceasta titulatura in Romania, conform unui comunicat BCR transmis redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului. Li s-a schimbat viata

Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetuluiDoua tinere din Romania au reusit sa se imbogateasca cu ajutorul internetului. Exemplul lor a fost prezentat vineri, la.

Un post TV din Romania intra in greva, miercuri

Probleme mari la unul dintre posturile TV din Romania care detin drepturile de transmisie pentru meciurile din Liga 1. Surse media sustin ca toti angajatii vor intra in greva generala la Look.

Mihai Gadea, scrisoare deschisa adresata opiniei publice din Romania

Mihai Gadea a citit, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, o scrisoare deschisa adresata opiniei publice din Romania, dar si sefei DNA Laura Codruta Kovesi, in care atrage atentia.

Ce diferenta exista intre asistentele TV din Romania si cele din strainatate

Dan Negru a comparat, intr-o postare pe Facebook, asistentele TV din Romania cu colegele lor din Italia, care castiga infinit mai mult. Iaca explicatia la o intrebare pe care o tot aud. O s.

Datele a 50 de milioane de turci, inclusiv ale lui Erdogan, dezvaluite prin servere din Romania

Hackerii au postat online, utilizand servere din Romania, ceea ce par a fi datele personale a circa 50 de milioane de cetateni turci, inclusiv cele ale presedintelui Recep Tayyip Erdogan si ale premierului Ahmet Davutoglu, informeaza site-ul agentiei AP, potrivit Mediafax.

Servere din Romania, folosite pentru divulgarea datelelor secrete a 50 de milioane de turci

Hackerii au postat online, utilizand servere din Romania, ceea ce par a fi datele personale a circa 50 de milioane de cetateni turci, inclusiv cele ale presedintelui Recep Tayyip Erdogan si ale premierului Ahmet Davutoglu, informeaza site-ul agentiei AP, citat de Mediafax.

Premiera in chirurgia toracica din Romania: Interventia chirurgicala, executata de medicii de la Spitalul Militar Central

Premiera in chirurgia toracica din Romania. La Spitalul de Urgenta Militar Central Carol Davila Bucuresti s-a realizat la finele lunii trecute o interventie chirurgicala de rezectie.

Paul Radu, RISE Project: Peste 100 de persoane din Romania, implicate in controversa Panama Papers

Peste 100 de nume din Romania apar in ancheta jurnalistica Panama Papers, care dezvaluie un vast sistem de evaziune fiscala, in care sunt implicati inalti lideri politici, sportivi si miliardari, a declarat jurnalistul de investigatii Paul Radu din cadrul RISE Project, partener media pentru dezvaluirile off-shore-ul din Panama.

RISE Project: In dosarele Panama sunt implicate peste 100 de nume din Romania

Documentele Paname contin informatii despre mai mult de 100 de nume din Romania care vor fi dezvaluite pe masura ce anchetele vor avansa, a declarat Paul Radu, jurnalist de investigatii din cadrul RISE Project.

Reprezentant CNADNR: Autostrazile din Romania au mari probleme, au defecte majore de constructie, iar soferii risca accidente

Soferii risca accidente pe autostrazile din Romania in orice moment din cauza ca sunt prea multe gropi, a declarat, luni, fostul director general al CNADNR Mihai Basulescu, intr-o conferinta de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )