Libnet.ro
UNICEF

09:15

Gala tineretului din Romania

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Gala tineretului din Romania

Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza in data de 26 octombrie 2019, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, Gala Tineretului din Romania, eveniment de traditie, aflat la cea de-a sasea editie. Gala Tineretului din Romania isi propune sa evidentieze si sa recunoasca importanta contributie a tinerilor la dezvoltarea comunitatilor din care fac parte, pe . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

ARB saluta decizia FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania

Asociatia Romana a Bancilor ARB) saluta decizia FTSE Russell privind promovarea pietei de capital din Romania la statutul de piata emergenta secundara Secondary Emerging).

STUDIU FPPG: Starea sistemului de impozitare specific sectorului upstream al gazelor naturale din Romania

Federatia Patronala Petrol si Gaze a lansat, joi, studiul Starea sistemului de impozitare specific sectorului upstream al gazelor naturale din Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Firmele IT din regiunea Bucuresti-Ilfov genereaza peste jumatate din veniturile obtinute de companiile care activeaza in acest domeniu la nivel national, acesta fiind principalul pol al domeniului tehnologiei informatiei din Romania, mult mai mare decat cel constituit in jurul Clujului, releva o analiza publicata, miercuri, de Termene. ro, un instrument online de business intelligence.

AAF organizeaza prima editie a Summitului Administratorilor de Fonduri din Romania

Asociatia Administratorilor de Fonduri din Romania AAF) organizeaza, miercuri,la Bucuresti, prima editie a Summitului Administratorilor de Fonduri din tara noastra.

Efectul rezultatelor slabe - Echipele din Romania vor fi excluse din Europa League din 2021 si vor juca in Europa Conference League

Echipele din Romania nu vor mai putea evolua in Liga Europa, a doua competitie ca importanta de pe continent, dupa ce UEFA a anuntat ca va infiinta o liga a treia a cupelor europene, UEFA Europa Conference League, incepand din 2021.

Nicoleta Luciu si-a facut o noua operatie! Nicio vedeta din Romania nu si-a mai facut asta

Nicoleta Luciu are grija de frumusetea ei si nu se uita la bani cand vine vorba sa isi faca o noua interventie. La 39 de ani, are un fizic de invidiat, dar a facut multe sacrificii si a investit timp si bani in corpul ei. Vedeta a trecut recent pe la stomatolog pentru a-si imbunatati .

Edu Networks, un proiect care vizeaza sa aduca Romania in top 10 sisteme educationale din Europa, pana in 2035: Mai multe scoli din Romania vor fi asistate de oameni de afaceri

Un numar de 114 scoli din Romania vor primi asistenta in anul scolar 2019-2020 din partea oamenilor de afaceri si organizatiilor neguvernamentale pentru transformarea lor in medii propice invatarii si dezvoltarii elevilor. Scolile au fost selectate in cadrul proiectului Edu Networks, prima alianta din care fac parte noua ONG-uri si oameni de afaceri care lucreaza impreuna pentru a sprijini transformarea educatiei in scolile romanesti. in total, pentru ca cele 114 scoli cu personaliate juridica au in subordine si alte scoli, numarul scolilor este mult mai mare 276 scoli si deservesc 64. 353 de elevi.

Unul dintre cei mai in varsta primari din Romania a demisionat din cauza unor probleme medicale. Ce varsta are edilul

Primarul comunei vasluiene Puscasi, Neculai Ignat, a demisionat, vineri, din functie, invocand probleme de ordin medical care nu-i mai permit sa-si continue activitatea. Angajat in administratia publica jude?.

Unul dintre cei mai in varsta primari din Romania a demisionat din cauza unor probleme medicale. Cati ani are edilul

Primarul comunei vasluiene Puscasi, Neculai Ignat, a demisionat, vineri, din functie, invocand probleme de ordin medical care nu-i mai permit sa-si continue activitatea. Angajat in administratia publica jude?.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )