Libnet.ro
UNICEF

23:01

Poetul Andrei Novac: Dumnezeu este probabil cea mai frumoasa poezie care poate fi scrisa vreodata

Adevărul Adevărul,
Poetul Andrei Novac: Dumnezeu este probabil cea mai frumoasa poezie care poate fi scrisa vreodata

Andrei Novac 35 de ani) e nominalizat, in cadrul Galei Tinerilor Scriitori 2019, la Premiul Tanarul poet al anului 2018 pentru volumul Prin inchisori si prin libertate, care este unul dintre cele mai bine vandute titluri de poezie de la Cartea Romaneasca din 2018. Gala Tinerilor ScriitoriCartea de poezie a anului 2018 va avea loc pe 15 ianuarie, de la ora 16. 00, in Aula Bibliotecii Universitare. continuă pe Adevărul

Doar 18% dintre britanici cred ca acordul Brexit negociat de May este bun, cea mai mica rata de aprobare

Doar 18% dintre britanici considera ca acordul Brexit negociat de premierul Theresa May cu liderii UE este bun, aceasta fiind cea mai scazuta rata de aprobare de pana acum, potrivit unui sondaj citat de Reuters.

Care este cea mai folosita parola pe internet e extrem de usor de ghicit. Tu o folosesti?

Combinatiile de cifre precum 123456 si 123456789 au ramas si in anul 2018 cele mai folosite parole de catre utilzatorii de internet, conform unui top al celor mai folosite parole realizat deSplashData. Care sunt cele mai neinspirate parole. Pe lista celor mai comune 100 de parole utilizate de internauti se afla aproape toate sunt combinatii [] .

Amazon a devenit cea mai de succes companie din lume

Compania Amazon a intrecut Microsoft ca fiind cea mai de succes firma din lume. Amazon valoreaza in momentul de fata 797 miliarde de dolari. Jeff Bezos, fondatorul Amazon este la randul sau cel mai bogat om din lu.

A fost cea mai rece noapte din acest an, in Maramures: -22 de gradeCelsius

La Targu Lapus s-au inregistrat, noaptea trecuta, -22 de grade Celsius, fiind inregistrata cea mai rece noapte de la inceputul acestui an. Temperatura resimtita, insa, de corpul uman, a fost de -29 de grade Celsius. Dealtfel, despre localitatea lapusana se spune ca este pol al frigului, aici fiind inregistrate cele mai scazute minime din tara, in urma cu cativa ani.

Cea mai valoroasa pielicica de oaie se gaseste in Romania. A fost realizata prin cercetare genetica si este unica in UE

In judetul Botosani, la Statiunea de Cercetare de la Popauti, specializata pe rasa de ovine karakul, a fost obtinuta prin experimente genetice si cercetari, cea mai valoroasa varietate de pielicele din lume. Este vorba despre astrahanul sur-argintiu, unic in Uniunea Europeana.

ORBAN: Iohannis - candidatul cu cea mai mare sansa la prezidentiale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri ca seful statului Klaus Iohannis este candidatul cu cea mai mare sansa la prezidentiale.

Un model de peste 80.000 euro a fost cea mai vanduta masina electrica in Olanda in decembrie 2018

SUV-ul electric al britanicilor, Jaguar i-Pace, a fost cea mai vanduta masina electrica in Olanda in decembrie 2018, desi are un pret intre 78. 000 euro si 102. 000 euro. Vanzarile de masini electrice s-au triplat in aceasta tara.

Maraton la -52 de grade Celsius! Imagini incredibile de la cea mai FRIGUROASA cursa din lume (VIDEO)

Polul frigului chiar exista si beneficiaza de evenimente sportive de marca. Cea mai rece localitate din lume, un sat din nord-estul Rusiei poreclit Polul Frigului, a gazduit o cursa de alergare.

Maraton la -52 de grade Celsius! Imagini incredibile de la cea mai FRIGUROASA cursa din lume (VIDEO)

Polul frigului chiar exista si beneficiaza de evenimente sportive de marca. Cea mai rece localitate din lume, un sat din nord-estul Rusiei poreclit Polul Frigului, a gazduit o cursa de alergare.

Au taiat Moldova cum le-a trebuit lor. Voronin spune ca se pregateste cea mai mare frauda electorala pe 24 februarie

Liderul Comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, sustine ca sistemul electoral mixt a fost creat in asa fel, incat sa convina Partidului Democrat. Potrivit presedintelui PCRM, democratii pregatesc cea mai mare falsificare din istoria alegerilor de la Chisinau.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )