Libnet.ro
UNICEF

07:15

Yifan Sun a demonstrat ca este cel mai bun tanar dirijor din lume in cadrul Concertului de Gala Jeunesses Musicales de la Ateneul Roman

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Yifan Sun a demonstrat ca este cel mai bun tanar dirijor din lume in cadrul Concertului de Gala Jeunesses Musicales de la Ateneul Roman

Pe data de 28 Septembrie 2019 a avut loc in Sala Mare Ateneului Roman Concertul de Gala care a marcat finalul celei de-a IX-a editii a prestigiosului Concurs International de Dirijat Jeunesses Musicales, una dintre cele mai importante competitii dedicate tinerilor dirijori din lume. Timp de cinci zile, 50 de tineri dirijori din 27 de . continuă pe Ceaşca de Cultură

Teodorovici: Acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in Romania

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, la o intalnire cu investitorii din Statele Unite, ca acum este cel mai bun moment pentru investitii americane de anvergura in economia romaneasca .

Cel mai bun spectacol de balet clasic ajunge pe malul Borcei. Cu Romeo si Julieta se deschide proiectul 7 zile-7 arte

Cel mai bun spectacol de balet clasic ajunge luni, 30 septembrie, la Calarasi cand debuteaza proiectul 7 zile-7 arte. Tragica poveste a indragostitilor din Verona, transpusa in pasi de dans, baletul Romeo si Julieta, al Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski Constanta, pe muzica lui Serghei Prokofiev si in viziunea coregrafica a lui Horatiu Chereches, se joaca incepand cu ora 19.

Lora si Ionut Ghenu vor face nunta. Artista spune de ce ii este cel mai frica, dupa o casnicie esuata

Lora a anuntat ca-si va oficializa in sfarsit relatia cu Ionut Ghenu. Din pacate, are o mica temere fata de acest legamant. Semn ca cine se arde. sufla si-n iaurt, Lora are deja un mariaj esuat la activ, asa ca e normal sa aiba o mica frica fata de acest eveniment. Ce spune artista despre viitoarea .

Cel mai bun manager de cluster din UE este o romanca: Romania e ultima la inovare si digitalizare. Avem nevoie de educatie tehnologica din clasele primare

Romania este la coada clasamentului european privind inovarea si digitalizarea, spune clujeanca Bianca Muntean, CEO-ul Transilvania IT Cluster, care a fost aleasa, zilele trecute, managerul de cluster european al anului 2019. Romania poate face saltul de pe aceasta nefasta pozitie, spune specialista care a explicat pentru Adevarul care sunt pasii de urmat.

Reteta pentru banana bread, cel mai bun chec cu banane

Banana bread este extrem de delicioasa! Si atentie, cu putina grija poate fi si sanatoasa. Din reteta originala daca scoatem zaharul si faina alba obtinem un desert care cu siguranta nu ne va.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 SEPTEMBRIE Turism Felix - liderul cresterilor de la BVB

Actiunile Turism Felix TUFE) au cunoscut un avans de 4,97%, in intervalul 19 - 26 septembrie, in raport cu moneda euro, urcand astfel pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 SEPTEMBRIE Romgaz - printre performerii de la BVB

Actiunile Romgaz SNG) au urcat cu 4,57%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 septembrie, situandu--se astfel pe cea de-a treia pozitie in clasamentul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Rata somajului in UE, la cel mai redus nivel din ianuarie 2000

Rata somajului in Uniunea Europeana a fost de 6,2% in august, in scadere fata de 6,3% luna precedenta si 6,7% in perioada similara din 2018, arata datele publicate, luni, de Eurostat. Acesta este cel mai redus nivel al ratei somajului inregistrata in.

Darren Cahill, mesaj de ziua Simonei Halep: Felicitari pentru un al 28-lea an minunat, hai sa facem un al 29-lea an si mai bun!

Antrenorul australian Darren Cahill i-a transmis un mesaj de felicitare Simonei Halep, care implineste, vineri, 28 de ani, in care o felicita pentru parcursul din al 28-lea an de viata si spera ca in al 29-lea, cand va reveni alaturi de ea, sa fie un an si mai bun.

Cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani: principalele cauze

Numarul studentior romani este intr-o continua scadere. La inceput de an universitar, avem cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani, arata datele Institutului National de Statistica.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )