Libnet.ro
UNICEF

07:00

Eroi fara voie: o calatorie in universul SFF, la Adevarul Live de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Eroi fara voie: o calatorie in universul SFF, la Adevarul Live de la ora 13.00

Scriitorii Michael Haulica 60 de ani), Alexandra Medaru 27 de ani) si Mihai Alexandru Dinca 23 de ani) sunt invitati in studioul Adevarul Live, astazi, de la ora 13. 00, pentru a vorbi despre antologia SFF, proaspat iesita din tipar, Eroi fara voie, despre ce inseamna un grup literar, dar si despre cum creionezi un personaj bun si despre cum construiesti o lume stiintifico-fantastica. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00: Tranda, cum se imbina hip-hop-ul cu arta grafica

Interviu Tranda. Costin Trandafir, pe numele de scena Tranda, vine la Adevarul Live pentru a povesti despre cel mai nou album al sau, CONSTANGELES 2 si pasiunea sa pentru arta grafica, pentru a rememora parcursul sau muzical, dar si pentru a-si expune planurile de viitor.

Adevarul Live: Deputatul odon Szabo, despre refuzul UDMR de a sustine proiectul de lege privind votul prin corespondenta

Deputatul UDMR odon Szabo a explicat, la Adevarul Live, motivele pentur care formatiunea sa nu este de acord cu introducerea votului prin corespondenta.

Adevarul Live, ora 14.00: Monica Macovei, presedintele partidului M10, despre alegerile din 2016

Monica Macovei, europarlamentar si presedintele partidului M10, explica la Adevarul Live daca formatiunea pe care o conduce va intra singura sau intr-o alianta in alegerile locale si generale de anul viitor.

Adevarul Live, ora 15.00:Noutati in tratamentele stomatologice pentru cele mai frecvente probleme dentare ale romanilor

Care sunt cele mai noi solutii pentru tratarea cariilor dentare, dar si pentru umplerea eventualelor goluri dupa pierderea dintilor? Care sunt cele mai importante lucruri de stiut atunci cand avem nevoie de o interventie chirurgicala stomatologica? Ce tip de anestezie este cea mai buna? La toate aceste intrebari raspundem la Adevarul Live cu ajutorul medicului stomatolog Cosmin Ulman.

De la opereta la musical si teatru, cu Orest Pislariu Ranghilof si Dana Rotaru, la Adevarul Live de la ora 12.00

Care este drumul de la opereta la musical si de la acesta la teatru? Raspunsul incearca sa-l ofere artisul Operetei Nationale, Orest Pislariu Ranghilof si actrita Dana Rotaru, invitati la Adevarul Live de la ora 12.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )