Libnet.ro
UNICEF

05:00

Klaus Iohannis, castigator la Gala Bun de Tipar 2015

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, castigator la Gala Bun de Tipar 2015

Volume scrise de presedintele Klaus Iohannis si scriitorii Adina Rosetti si Adrian Buz se numara printre castigatorii celei de-a patra editii a Galei Industriei de Carte din Romania Bun de Tipar, care a avut loc joi seara, in Aula Bibliotecii Nationale a Romaniei din Capitala. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

ANALIZA De ce Codul Silvic trebuie rediscutat in Parlament si care sunt probleme acestei legi dincolo de batalia intre PSD si Klaus Iohannis

La inceputul acestei saptamani, comisiile de specialitate de la Camera Deputatilor au respins cererea facuta de presedintele Klausi Iohannis pentru reexaminarea Codului Silvic, urmand ca proiectul sa fie supus la vot in plenul Camerei, unde PSD are majoritate. Deci mai mult ca sigur nici aici nu vor fi discutii si nu se vor produce modificari. PSD motiveaza ca si-a spus parerea atunci cand a adoptat prima data in parlament legea, iar in ultimile zile toate discutiile despre paduri sunt monopolizate de certurile intre PSD si presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis despre declaratiile lui Ponta privind Codul silvic si un presupus lobby al PNL: Premierul lasa sa se inteleaga ca ar exista trafic de influenta la nivelul presedintelui, e foarte grav. Am rugat SRI sa verifice de ce informatii dispune prem

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat, joi, la plecarea intr-o vizita in Italia, drept foarte grave afirmatiile facute miercuri seara de premierul Victor Ponta intr-o emisiune la B1 Tv privind presupuse intalniri ale unor oameni din anturajul sefului statului cu reprezentanti ai procesatorilor de lemn. Afirma la televizor tanarul prim-ministru ca ar avea el informatii de la servicii cum ca oameni din anturajul meu s-ar fi intalnit cu diferiti reprezentanti ai unor procesatori de lemn, si lasa sa sa se inteleaga ca ar exista un fel de trafic de influenta la nivelul presedintelui. Acest lucru este surprinzator si fals. Am verificat la nivelul Administratiei Prezidentiale, si nu a existat niciun fel de discutii, nici cu lobby-isti sau fosti colegi din PNL, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, declaratii de presa inainte de plecarea in Italia. Seful statului va fi primit de Papa Francisc

La mai putin de trei saptamani de la ultima sa vizita la Roma, presedintele Klaus Iohannis se intoarce in Italia, tara care gazduieste cea mai mare comunitate de romani, unde va fi primit la Vatican de catre Papa Francisc. Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 09. 45, inainte de plecarea in Italia, unde se va intalni si cu romanii din Milano.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Roma, ca Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun si apreciaza in mod deosebit viziunea Sanctitatii Sale, Papa Francisc, despre nevoia de.

Klaus Iohannis: Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Roma, ca Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun si apreciaza in mod deosebit viziunea Sanctitatii Sale, Papa Francisc, despre nevoia de a crea mai multa solidaritate, mai mult dialog in societate, precum si despre urgenta combaterii plagilor care afecteaza lumea contemporana, noteaza Agerpres.

Papa Francisc va vizita Romania. Suveranul Pontif a acceptat invitatia presedintelui Klaus Iohannis

Papa Francisc a acceptat invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a vizita Romania, data urmand sa fie stabilita ulterior, informeaza Administratia Prezidentiala.

PAPA FRANCISC vine in Romania. A acceptat invitatia presedintelui Klaus Iohannis

Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, dupa primirea presedintelui Klaus Iohannis in audienta de catre Sanctitatea Sa, Papa Francisc, ca Suveranul Pontif a acceptat cu placere invitatia din partea.

Klaus Iohannis, primit la Vatican de Papa Francisc: Seful statului i-a daruit Suveranului Pontif o gravura cu orasul Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala la Vatican. Seful statului a fost intampinat de garda elvetiana si, ulterior, primit de Sanctitatea Sa Papa Francisc. Iohannis a pregatit si.

Demers la varf al magistratilor la Presedintele Romaniei Klaus Iohannis. AMR solicita ca CSAT sa demareze verificari privind acoperitii din magistratura

Asociatia Magistratilor din Romania considera ca problema acoperitilor din magistratura trebuie solutionata in conformitate cu legea, iar presedintele Klaus Iohannis, in calitatea sa de presedinte al CSAT este chemat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2841 seconds )